Καινούργια αρχή στο δικό μας σπίτι!

Μετά από πολύ μόχθο, προσπάθεια, πάθος και κυρίως αγάπη προς τον σύλλογο που ονομάζεται ΑΕΚ, μερίδα οπαδών μας παρά τις αντίξοες συνθήκες λόγω και του κορονοϊού κάνει το βήμα παραπάνω για συσπείρωση των οπαδών μας.

Πιο συγκεκριμένα οι οπαδοί μας αυτοί ανεξαρτήτου ηλικίας, μεγάλοι, μικροί, γυναίκες, έχουν ως πρώτο μέλημα να υπάρξει η ένωση μεταξύ όλων μας για την αγαπημένη μας ομάδα πράγμα που τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε για να λέμε και την αλήθεια.

Αύριο θα γίνει η πρώτη συνάντηση στο δικό μας σπίτι όπου είναι ο χώρος πίσω από το Σωματείο στις 19:00 η ώρα για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της ΑΕΚ μας κόντρα στην Ομόνοια μέσα στο ΓΣΠ.

Πάντα με την υγεία μας να είναι πάνω από όλα λόγω και των μέτρων, σας ενημερώνουμε πως όλα είναι διευθετημένα. Θα είναι ανοικτός χώρος, με μάσκες και προ πάντων με αποστάσεις μεταξύ μας για το καλό όλων μας.

Χρειάζεται στήριξη αυτή η προσπάθεια των παιδιών και επιτέλους είναι καιρός να έχουμε το δικό μας ΑΕΚτζήτικο στέκι. Αγκαλιάστε αυτή την προσπάθεια γιατί τα παιδιά και η ΑΕΚ μας το αξίζουν!

Αφήστε μια απάντηση