Ραγίζει καρδιές ο Σαββάκης στο AEKSKALA: «Έκλαιγα από συγκίνηση, ο κόσμος της ΑΕΚ…»

Ο Σαββάκης Χρίστου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Ένας άνθρωπος που τίμησε την ομάδα μας παίζοντας συνεχώς στο 100% και ένας άνθρωπος που αγαπά την ΑΕΚ και τους οπαδούς μας.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Σαββάκη και είχε ένα όμορφο διάλογο μαζί του. Μας απάντησε για τα συναισθήματα του αναφορικά με την έμπρακτη οικονομική στήριξη του κόσμου και πιο κάτω μπορείτε να δείτε όσα μας δήλωσε.

Μεγάλε Σαββάκη είσαι ένας από εμάς!

Οι τοποθετήσεις του στον Κωνσταντίνο Κούλα:

«Με έπαιρναν τηλέφωνο τα παιδιά που σκέφτηκαν να κάνουν τη δημοπρασία και μου έλεγαν πως τους τηλεφωνούσαν πολλοί για να κάνουν εισφορές. Τους καλούσαν από διάφορους τόπους της Κύπρου και μου έλεγαν ‘’Ρε μα τι έκανες; Επέλλανες τον κόσμο;’’ Και τους είπα ‘’Γιατί ρε παιδιά; Τι έγινε;’’ Και μου είπαν ότι τους έπαιρναν από παντού. Απάντησα να σιέρεσται γιατί σημαίνει έχουμε παντού οπαδούς.

Εγώ δεν ξαφνιάστηκα για την κίνηση και την αγάπη του κόσμου. Από τα 16 μου ήμουν στην ΑΕΚ και ήμουν και φίλαθλος της ομάδας. Είδα πως ο κόσμος είναι πάντα μαζί με τους παίκτες. Ξέρω ότι έτσι είναι στην ΑΕΚ. Και στο γήπεδο και στις καφετέριες κόσμος και παίκτες είναι μαζί. Έχω αυτή την άποψη για τους οπαδούς μας.

Ο Μεσαρίτης και ο Μάριος (σ.σ οι δύο οπαδοί μας που πήραν την πρωτοβουλία για τη δημοπρασία) έδωσαν στον κόσμο να καταλάβει πως αυτή η εισφορά είναι για τον Σαββάκη λόγω των καταστάσεων με το ατύχημα. Έτρεξαν όλοι να δώσουν λεφτά και η κίνηση μετρά. Έκλαιγα από συγκίνηση. Το ένιωσα και έκλαιγα πραγματικά. Οι φιλάθλοι μας αγαπούν την ομάδα και έδειξαν πόσο έχουν στην καρδιά τους την ΑΕΚ».

Αφήστε μια απάντηση