Σούτερντεν: «Είναι ενοχλητικό, τα πράγματα δεν πάνε καλά…»

Ο Βέλγος παίκτης της ΑΕΚ μας, Νιλς Σούτερντεν μίλησε σε ξένο ΜΜΕ και αναφέρθηκε στη ζωή στην Κύπρο και την πορεία του στην ομάδα μας.

Ο ίδιος πάντως ξεκαθάρισε τον εκνευρισμό του που δεν μπορεί ακόμη να δείξει την αξία του και πως τα πράγματα σε προσωπικό επίπεδο δεν πάνε όπως θα ήθελε.

Αναλυτικά:

«Όχι τα πράγματα δεν πάνε καλά αυτή τη στιγμή. Μετά τον κορονοϊό δεν ήμουν καλά σωματικά. Τραυματίστηκα μετά στον μηρό αλλά συνέχισα να παίζω. Πολύ καιρό προφανώς. Ο πόνος μεγάλωνε, και άρχιζα να πέφτω. Είναι πολύ απογοητευτικό και ενοχλητικό το ότι είμαι εκτός, αφού θέλω να δείξω τις ικανότητες μου στους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα επιστρέψω.

Το επίπεδο στην Κύπρο είναι πιο χαμηλό από το Βέλγιο αλλά έχουμε μια καλή ομάδα με πολλούς Ισπανούς. Αν και τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά, οπότε η πίεση είναι μεγάλη. Επίσης, όσον αφορά τη διαμονή, πολλές Βελγικές ομάδες θα ζηλεύουν την ΑΕΚ. Για μένα ήρθε η ώρα για διαφορετικό αέρα, πιο ζεστό (γέλια).

Η οικογένεια μου πηγαίνει και έρχεται Βέλγιο-Κύπρο, ενώ τα δεδομένα με τον κορονοϊό εδώ δεν είναι κακά. Υπάρχει ένα λοκντάουν καθώς θέλουν να σώσουν την εποχή του τουρισμού. Με τον νέο προπονητή ο Τέουνκενς έχασε τη θέση του, είναι κρίμα γιατί στην ηλικία του πρέπει να παίζει. Ειδικά δεδομένης της τεράστιας προοπτικής του».

Αφήστε μια απάντηση