Θυμήθηκε τον Ιβάν Κάμπο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Παναγή

Στην εκπομπή Άθλημα και Θέαμα στο CutRadio και στον συνάδελφο Θεόδωρο Τσιολάκη μίλησε ο Αντώνης Παναγή ο οποίος διετέλεσε και ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μας.

Μέσα από τις δηλώσεις του θυμήθηκε και τον Ιβάν Κάμπο όπου συνυπήρξαν συμπαίκτες με τα κιτρινοπράσινα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια, αλλά και για την φιλία τους.

Δείτε τις δηλώσεις του Παναγή για τον Κάμπο:

“Ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, ήρθε τον Ιανουάριο, μιλάμε για φοβερή καριέρα. Από την πρώτη μέρα που ήρθε στα αποδυτήρια ταιριάξαμε, κάναμε αρκετή παρέα και εκτός γηπέδου. Πηγαίναμε για καφέ με τον Ιβάν είτε για φαγητό, μας είχε γνωρίσει και την οικογένεια του. Ήταν ένας πολύ ωραίος τύπος, έδειχνε σοβαρός, όμως είχε αρκετό χιούμορ. Ήταν τιμή μου που τον γνώρισα και που μετέφερε όλες τις εμπειρίες που είχε με τους μεγάλους παίκτες σε Ρεάλ Μαδρίτη, Πρέμιερ Λιγκ κλπ. Ποδοσφαιρικά ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος πάλευε καθημερινά στην προπόνηση, παρά του ότι ήταν στα τελευταία του και έβλεπε πόσο σοβαρός ήταν χωρίς να υποτιμά κανένα και έκανε κανονικά προπονήσεις για να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια”

Αφήστε μια απάντηση