Υπερπροσπάθεια αλλά ήττα για τα κορίτσια μας

Η πετοσφαιρική μας ΑΕΚ σήμερα έκλεισε τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Τα κορίτσια μας αντιμετώπισαν την Ολυμπιάδα Νεάπολης και δυστυχώς παρά την υπερπροσπάθεια που κατέλαβαν ήρθε η ήττα με 3-0 σετ (20-25, 11-25, 23-25)

Εκτός για την ομάδα μας σε αυτό το ματς έμεινε η Μαρία Αριστείδου, ενώ αρκετό χρόνο πήραν και οι νεαρές αθλήτριες μας.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τον Πρόεδρο του τμήματος μας Νεοπτόλεμος Ανδρέου:

“Σε σημερινό αγώνα στo KITION για τη 14η και τελευταία αγωνιστική της Α Φάσης του Πρωταθλήματος η Ομάδα μας ηττήθηκε με 0-3 σετ από την Ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ Νεαπόλεως (22-25,11-25,23-25).

Ο αγώνας ήταν πραγματική διαφήμιση του αθλήματος και ειδικά στο 1ο και 3ο Σετ οι 2 Ομάδες προσέφεραν υπέροχο θέαμα στους λίγους, αλλά τυχερούς, που βρέθηκαν σήμερα στο ΚΙΤΙΟΝ.

Θερμά Συγχαρητήρια στην Προπονήτρια και στις Κοπέλες μας οι οποίες σήμερα απέδειξαν τις τεράστιες δυνατότητες της ΑΕΚ μας !!! Μια παρουσία σχεδόν τέλεια και η γλυκόπικρη γέυση στο τέλος απεικονίζει τα συναισθήματα όλων μας !!! Χαρούμενοι για την παρουσία και λυπημένοι που αυτή η υπέροχη και παθιασμένη εικόνα δεν έφερε βαθμολογικό κέρδος. Μπράβο Σοφία Μπράβο Κοπέλες !!!

Θερμά Συγχαρητήρια στην Ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ για τη νίκη και ευχές για καλή συνέχεια στη συνέχεια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Την ερχόμενη Τρίτη 23/2 αρχίζει η Β Φάση του Πρωταθλήματος με την Ομάδα μας να έχει ρεπό. Επόμενος μας αγώνας την Τρίτη 2/3/2021 στη Λεμεσό απέναντι στην Ομάδα της Lemesos Volleyball.

ΑΕΚ: Προπονήτρια: Σοφία Τσαγγαρίδου, Αθλήτριες: Βάσω Χαραλάμπους, Ελένη Μοσφιλιώτη (λίμπερο), Πανάγια Παπακώστα, Νικολέττα Στυλιανού (Αρχηγός), Άλκηστη Λευκαρίτη, Gvantsa Ulumbelashvili, Μελίνα Ιακώβου (Λίμπερο), Κυριακή Βλαδιμήρου, Αντριάνα Λάρκου, Μαίρη Χατζηπέτρου, Πόλα Δημητρίου, Νικολίνα Αντωνίου, Νιόβη Πελεκάνου, Αλεξάνδρα Ιωάννου”.

Δείτε EΔΩ ολόκληρη την προσπάθεια των κοριτσιών μας!

Αφήστε μια απάντηση