Ulumbelashvili στο AEKSKALA: ”Για αυτό διάλεξα την ΑΕΚ!”

Προ ημερών, η πετοσφαιρική μας ομάδα ανακοίνωσε την προσθήκη της Gvantsa Ulumbelashvili.

Πρόκειται για 21χρονη Γεωργιανή, διεθνή με την χώρα της, η οποία έρχεται με ιδιαίτερα καλές συστάσεις και όρεξη για να συνεισφέρει, φορώντας τον Κίμωνα στο στήθος.

Το AEKSKALA επικοινώνησε με την αθλήτρια του συλλόγου μας η οποία παραχώρησε τις πρώτες της αποκλειστικές δηλώσεις από την ώρα που υπέγραψε στην ΑΕΚ μας.

Ακολουθούν οι τοποθετήσεις της Ulumbelashvili:

  • Καλωσόρισες στην ομάδα μας Gvantsa. Πως νιώθεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου σου;

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη που είμαι μέλος της ΑΕΚ».

  • Τι ήταν αυτό που σε οδήγησε να πεις το ‘’ναι’’ στην ΑΕΚ μας;

«Είχα και άλλες προτάσεις για τη νέα χρονιά όμως διάλεξα την ΑΕΚ γιατί ξέρω και την Κύπρο ως χώρα και ξέρω πως το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι πολύ καλό. Επίσης η Λάρνακα είναι μια θαυμάσια πόλη και ο κόσμος του συλλόγου είναι τόσο υποστηρικτικός και φιλόξενος, κάτι που για εμένα παίζει σημαντικό ρόλο καθώς θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ γρήγορα».

  • Ποιοι οι στόχοι σου με την ομάδα μας;

«Έχω μεγάλο κίνητρο και θέλω να δώσω το 100% για να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της και να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

  • Και τέλος, ένα μήνυμα προς τους οπαδούς μας.

«Θέλω μόνο να τους πω ότι είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Μπορούν να μας βοηθήσουν πολύ κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Τους εκτιμώ πολύ και θα κάνουμε τα πάντα για να μην τους απογοητεύσουμε».

Αφήστε μια απάντηση