Πολύ κοντά σε 3η μεταγραφή η ομάδα μας

Σύμφωνα με πληροφορίες του αθλητικογράφου της σελίδας balla.com Αντρέα Βεντούρη η ομάδα μας βρίσκεται πολύ κοντά στην ανακοίνωση της 3ης της μεταγραφής.

Οι πρώτες δύο αφορούσαν τους Ανδρέα Μακρή και τον Στεφάν Σπιρόφσκι.

Πλέον ο Άρναλ Κόντε με συντονισμένες κινήσεις βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση ακόμη μιας συμφωνίας

Παρακάτω αυτούσιο το δημοσίευμα της σελίδας balla:

Δύο μεταγραφές πραγματοποίησε μέχρις στιγμής η ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Ανδρέα Μακρή και τον Στεφάν Σπιρόφσκι.

Ο Αρνάλ Κόντε έχει αρκετό δρόμο μπροστά του μέχρι την ολοκλήρωση του προγραμματισμού, αλλά ταυτόχρονα και την πολυτέλεια του χρόνου. Έχει τη δυνατότητα να περιμένει για κάποιες περιπτώσεις…

Πάντως, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής, βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο επαφών με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και αν όλα πάνε καλά, δεν θα αργήσει η… τρίτη ανακοίνωση!

Ο Κόντε έχει ξεχωρίσει την συγκεκριμένη περίπτωση κι έχει φουλάρει για τα καλά, προκειμένου να προκύψει αίσιο τέλος και να έρθει στην Κύπρο για τις υπογραφές των σχετικών συμβολαίων!

Απ’ εκεί και πέρα, αναμένονται εξελίξεις και για τις υποθέσεις των Πλάνας, Κάσες και Ραούλ, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν με την ΑΕΚ. Ο τελευταίος μοιάζει ως εύκολη υπόθεση, αφού και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει στην Χέρκουλες. Αισιοδοξία υπάρχει και για την περίπτωση Κάσες (δεν τίθεται θέμα παραμονής του), πιο δύσκολη λόγω ψηλού συμβολαίου ο Πλάνας…

Αφήστε μια απάντηση