«Σίγουρα θέλαμε τη νίκη… να περιορίσουμε τα λάθη μας»

Στον Άλκη Μπότσο και τον ραδιοφωνικό σταθμό του Super Sport FM 104.0 μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ μας, Κυριάκος Δημητρίου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το ματς με την Ανόρθωση, τον επόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, για τα αγωνιστικά δεδομένα και για τον Τούμπα.

Αναλυτικά:

Για την παρουσία του Ιωακείμ Τούμπα στο ματς κόντρα στον Απόλλωνα: «Αξίζουν πολλά μπράβο του μικρού, για την φετινή του παρουσία και η απόδοση του με τον Απόλλωνα ήταν το αποκορύφωμα. Ήταν στη φουρνιά με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου και ανέβηκαν μαζί στην πρώτη ομάδα, ήταν στις ακαδημίες μας, πήρε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και ουσιαστικά τις άρπαξε από τα μαλλιά και είναι πολύ καλό παιδί, αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Δεν μπορεί να έχει κανείς παράπονο από την προσπάθεια της ομάδας μας  και στην τελευταία κυριολεκτικά φάση γεμίσαμε την περιοχή της Ανόρθωσης με ποδοσφαιριστές. Είχαμε έντονη διάθεση επιθετικά αλλά η έλλειψη καθαρού μυαλού στα τελειώματα μας στοίχισε. Κρατούσαμε τη μπάλα και με υπομονή την γυροφέρναμε έξω από την περιοχή του αντιπάλου αλλά μας έλειψε η καλή τελική πάσα και μείναμε σε φάσεις ουσιαστικά ήταν καλές προϋποθέσεις, η καλύτερη μας φάση ήταν στο 93’ που με καλύτερη επιλογή θα ήταν αλλιώς. Οφείλουμε να δούμε τη συνέχεια. Σίγουρα θέλαμε τη νίκη για να μειώσουμε τη διαφορά από την Ανόρθωση αλλά δεν τα καταφέραμε, δεν είμαστε ικανοποιημένοι».

Για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Παίζουμε την Τρίτη με τον Απόλλωνα. Ένα ντέρμπι με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, αυτό δείχνει την πολύ καλή σεζόν που κάνει και την δυναμική που έχει ως ομάδα αλλά εμάς ο στόχος δεν αλλάζει είναι ο ίδιος σε κάθε ματς και είναι η νίκη. Είναι πάρα πολύ καλό ότι ο κόουτς μας ήταν για χρόνια στον Απόλλωνα, ήταν ο μοναδικός σταθμός της προπονητική του καριέρας και γνωρίζει την ομάδα πολύ καλά. Εμείς προσπαθούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Στο ντέρμπι με την Ανόρθωση δεν δώσαμε δικαιώματα για να απειληθούμε αλλά πρέπει να εμφανιστούμε στο μέλλον ακόμη πιο αποτελεσματικοί. Είναι παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομερείς αλλά και στα γκολ οπότε πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Περισσότερο θα ξέρουμε το απόγευμα σίγουρα δεν θα έχουμε τον τιμωρημένο Μόισοφ ενώ Χέιτλι και Φερνάντες θα αγωνιστούν με τον Απόλλωνα και όχι με τον Εθνικό, αυτή είναι η απόφαση και ουσιαστικά περιμένουμε τον Φλοριάν και τον Σούτερντεν να δούμε αν θα είναι έτοιμοι. Έχουν πολύ σασπένς τα παιχνίδια μας και με Απόλλωνα και ΑΕΛ στο Τσίρειο, θεαματικά είναι ντέρμπι και εμείς και ο Απόλλωνας θέλουμε τη νίκη και στο τέλος της ημέρας ο καλύτερος ας νικήσει, εύχομαι να είμαστε εμείς αυτοί που θα το καταφέρουν».

Αφήστε μια απάντηση