Θα τα δώσουμε όλα στο Κίτιον

Η ενδιάμεση φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών ολοκληρώνεται την Τρίτη 09 Φεβρουαρίου 2021 με τους τρεις επαναληπτικούς αγώνες.

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ (20:00)

Ενδιαφέρον προκαλεί το παιχνίδι στη Λάρνακα μεταξύ δυο ομάδων με ταλέντο. Σαφέστατα, η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως η οποία είναι πολύ ποιοτική και εμπειρότατη είναι το μεγάλο φαβορί, αφού έχει και το 3-0 στο «χέρι» από τον πρώτο αγώνα.

Η ΑΕΚ δεν θα παρατήσει τη σειρά και στο «ΚΙΤΙΟΝ» θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που θα έχει για πρόκριση στους ημιτελικούς. Οι «κιτρινοπράσινες» ψάχνουν νίκη με 3-0 ή 3-1 για να φέρουν την πρόκριση στο «χρυσό» σετ των 15 πόντων.

Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως μετά τη νίκη στο «ΝΕΑΠΟΛΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» την περασμένη Τρίτη πάει ως  φαβορί στη Λάρνακα και θέλει να το επιβεβαιώσει. Το Κύπελλο αποτελεί τεράστιο στόχο για την ομάδα του Γιάννη Νικολάκη και θέλει να το διεκδικήσει. Οι «μελανόλευκες» της Νεάπολης βολεύονται και με ήττα 2-3.

Στον πρώτο αγώνα της ενδιάμεσης φάσης που έγινε την Τρίτη 02 Φεβρουαρίου 2021 στην Αίθουσα «ΝΕΑΠΟΛΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» η Ολυμπιάδα επικράτησε με 3-0 σετ.

Από την ΚΟΠΕ

Αφήστε μια απάντηση