Νεοφύτου για ΑΕΚ – Ανόρθωση: «Ντέρμπι τριπλής παραλλαγής»

Ο παλαίμαχος άσσος της ομάδας μας, αλλά και της Ανόρθωσης μίλησε στην ιστοσελίδα του Balla.com.cy με φόντο το σημερινό ντέρμπι της ΑΕΚ μας.

Δείτε τις δηλώσεις:

«Τα τελευταία ειδικά χρόνια τα παιχνίδια ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ανόρθωση ή και αντίθετα έχουν αποκτήσει τον χαρακτηρισμό του ντέρμπι. Αφενός γιατί η ΑΕΚ πάλεψε κάποιες χρονιές για πρωτάθλημα και για συνεχόμενες σεζόν είναι στα ψηλά, ενώ και ανάμεσα στον κόσμο υπάρχει έτσι μια κόντρα μιας και οι δύο είναι στην ίδια πόλη. Το σημερινό ντέρμπι δεν θα έχει κόσμο και αυτό είναι το χειρότερο από όλα. Είναι άσχημο πράγμα όχι μόνο για το παιχνίδι στην «Αρένα» αλλά για όλα τα παιχνίδια και εύχομαι όλο αυτό να περάσει γρήγορα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν χωράνε προγνωστικά. Κάποιος θα πει ότι στην Ανόρθωση υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο αλλά και η ΑΕΚ ανέβηκε το τελευταίο διάστημα, έκανε κάποιες νίκες και πλησίασε την 4άδα. Αυτό το αγωνιστικό ανέβασμα της ΑΕΚ κάνει το σημερινό παιχνίδι ακόμα πιο σημαντικό και αγωνιστικά και βαθμολογικά. Υπάρχουν οι ποδοσφαιριστές από κάθε ομάδα που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να κρίνουν αυτά τα παιχνίδια ιδιαίτερα επιθετικά όπως ο Τρισκόφσκι από την πλευρά της ΑΕΚ και ο Κβιλιτάια από την Ανόρθωση. Αμυντικά πρέπει να προσέξουν και οι δυο έβγαλαν κάποιες αδυναμίες και θα παίξει και το ανασταλτικό κομμάτι τον ρόλο του. Είναι ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής»

Αφήστε μια απάντηση