Σημαντική προσθήκη με Γαβριηλίδη!

Μετά την ανακοίνωση του Ανδρονίκου η ΑΕΚ E-Sports ανακοίνωσε και την απόκτηση του τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Γαβριηλίδη.

Δείτε την ανακοίνωση:

ΑΕΚ LARNACA E-SPORTS

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Ελλαδίτη τερματοφύλακα Κωνσταντίνου Γαβριηλίδη ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Omonoia E-sports. Ο Γαβριηλίδης υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 σεζόν με την ομάδα μας.

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Γαβριηλίδη στην οικογένεια της ΑΕΚ Larnaca Ε-sports και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Το βιογραφικό του:

Ξεκίνησα την πορεία μου στο VGL στο Fifa 20 αγωνιζόμενος στην Gamespace ως RB. Τότε ήταν που άρχισα να παρατηρώ πως έχω κάποιες ικανότητες στη θεση του GK και θελησα να το εξελίξω. Κάποια στιγμή λοιπόν μετά το τέλος της πρώτης σεζόν και την αρχή της δεύτερης ως Free Agent τότε κυριολεκτικά στην τύχη βρέθηκε ο Μιχαιλιδης ένας από τους προπονητές της Ομόνοιας και με πήρε στην ομάδα στην οποία έκατσα 3 σεζον κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και 2 κύπελλα. Εκτός από αυτά φτάσαμε και στον τελικο του VPL Europa League στον οποίο χάσαμε απο τον Άρη.
Φεύγοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες της Ομόνοιας που με αποδέχτηκαν στην ομάδα και σε όσους με εμπιστεύτηκαν.

Στόχος μου τώρα είναι να καθιερωθώ στην ΑΕΚ Λάρνακας να κάνουμε καλή μια εξαιρετική πορεία τόσο σε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά και στην Ευρώπη όπου θα αγωνιστούμε στο VPG στους ομίλους του Champions league!!
Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν και να είναι σίγουροι πως θα τους δικαιώσω!

AEK Larnaka E-Sports

Αφήστε μια απάντηση