Στέγαστρο/Φωτογραφίες: Έχουν προχωρήσει τα έργα στην ΑΡΕΝΑ μας – Σωστό το μήνυμα του κύριου Πάμπου!

Τα έργα στην ΑΡΕΝΑ μας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Η έμφαση έχει δοθεί στο στέγαστρο, με τα άτομα της διοίκησης μας να κάνουν τα πάντα καθημερινά για να βελτιώνεται στο στολίδι μας. Καθημερινά αλλάζει μορφή πάντως το σπίτι μας.

Δυστυχώς ενώ προχωρά το γήπεδο, αγωνιστικά η ομάδα κάνει βήματα προς τα πίσω και μακάρι σύντομα να βρούμε τον δρόμο μας.

Εμπιστοσύνη στον Σωφρόνη, να πλασαριστούμε στην καλύτερη δυνατή θέση τη φετινή χρονιά και με τη νέα σεζόν η «σκούπα» να πάρει και άλλους στο διάβα της. Να έρθουν ορισμένοι παίκτες που να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ΑΕΚ μας, πλαισιώνοντας κάποιους εκ των υφιστάμενων που βοηθούν με την απόδοση τους.

Στόχος μας σήμερα το τρίποντο κόντρα στον Ερμή για να αρχίσουμε έτσι πλέον να κοιτάμε τη συνέχεια με καλύτερη αυτοπεποίθηση. Πρέπει επιτέλους να κερδίσουμε γιατί ρόλο παίζει και η κακή ψυχολογία, ας αλλάξουμε τη νοοτροπία μας όπως είπε και ο κόουτς.

Δείτε πλάνα από τα έργα στην ΑΡΕΝΑ μας:

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και το μήνυμα του πιστού οπαδού της ΑΕΚ μας, Πάμπου Βούρκα, ο οποίος βρέθηκε έξω από το γήπεδο μας και απαθανάτισε και αυτός με τη σειρά του τις εργασίες που γίνονται, ενώ παράλληλα έστειλε και το δικό του μήνυμα.

Συμφωνούμε 100% με τον κύριο Πάμπο όσον αφορά τη λεζάντα της ανάρτησης!

Αναλυτικά:

Ακολουθεί και άλλη μια φωτογραφία από τα έργα:

Αφήστε μια απάντηση