Η λέξη πίεση και η κουβέντα για πρωταθλητισμό!

Η ΑΕΚ μας τα τελευταία χρόνια έφτασε πολλές φορές κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ωστόσο δεν καταφέραμε ακόμη να σηκώσουμε στον αέρα της Αρένας μας το τρόπαιο αυτό. Και οι λόγοι αρκετοί.

Του Κωνσταντίνου Κούλα

Πρώτα πρώτα, κάποιες λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις, μας στέρησαν δυστυχώς αυτό το τεράστιο επίτευγμα (θυμηθείτε τη σεζόν 2014-2015 με το πέναλτι στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ). Σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο δεν πρέπει να μας πτοεί αλλά αντιθέτως να μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο, καθώς από την επερχόμενη σεζόν η ΑΕΚ μας θέλουμε να γευτεί για πρώτη φορά την γλύκα του πρωταθλήματος.

Για να συμβεί τέτοιο πράγμα όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να προσθέσουν στο λεξικό τους τις λέξεις νοοτροπία και πρωταθλητισμός. Αυτές οι δύο λέξεις είναι τα κλειδιά για την επιτυχία.

Εάν επιτευχθεί τέτοιος στόχος από το υπάρχον ρόστερ και τους παίχτες τους οποίους θα αποκτηθούν την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο τότε θα κερδηθεί το μισό στοίχημα. Το υπόλοιπο μισό ανήκει στις εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών εντός αγωνιστικού χώρου. Το πόσο ζήλο και πάθος θα επιδείξουν σε κάθε τους εμφάνιση και κυρίως στα ντέρμπι, τα οποία είναι και αυτά που σε βάζουν στο κυνήγι της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Μονόδρομος η σωστή διαχείριση των παραπάνω λοιπόν, ελπίζοντας να δούμε την ΑΕΚ μας για πρώτη φορά στην κορυφή του Κυπριακού πρωταθλήματος. Εμείς θέλουμε να δούμε ένα σύνολο ανθεκτικό στη φυσιολογική πίεση που έχει ο πρωταθλητισμός και εντός αποδυτηρίων να περάσει το μήνυμα πως ναι, η ομαδάρα μας πάει για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος.

Αφήστε μια απάντηση