Τα δεδομένα με τους Μόισοφ, Τρουγιόλς και όχι μόνο ενόψει Ομόνοιας

Η ομάδα μας στις 3/1 θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στην ΑΡΕΝΑ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όσον αφορά τους Μόισοφ, Μικέλ και Χέιτλι, αναμένεται και οι τρεις να είναι ετοιμοπόλεμοι και στη διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο μεν Σκοπιανός θεωρήθηκε πιο σωστό να προφυλαχθεί με την Καρμιώτισσα και να βρίσκεται έτσι στο 100% στο επερχόμενο ντέρμπι.

Από την άλλη ο Μικέλ μπορεί να έγινε αλλαγή στο ημίχρονο με την Καρμιώτισσα, όμως ήταν επειδή ένιωθε ζαλάδα μετά από ένα κτύπημα στο κεφάλι. Δεν προκύπτει κάτι ανησυχητικό στην περίπτωση του.

Ο Χέιτλι ξεπέρασε την ίωση, έχει αναρρώσει και είναι πανέτοιμος.

Έτσι αν όλα πάνε καλά αναμένεται και οι τρεις να φωνάξουν παρών κόντρα στην Ομόνοια, κάτι που θα είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ μας.

Να σημειώσουμε πως προπονήθηκαν κανονικά και μπορείτε να δείτε τις σχετικές σημερινές φωτογραφίες ΕΔΩ.

Δείτε και αυτό: ΑΕΚ-Ομόνοια: Θετικό νέο για δύο ποδοσφαιριστές μας!

Όσον αφορά τον Τρουγιόλς, που είναι ξεχωριστή περίπτωση, η καραντίνα του αν όλα πάνε καλά λήγει στις 31/12 και θα πρέπει να κάνει 2 τεστ που θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα με διαφορά 24 ωρών το ένα από το άλλο.

Άρα με 2 μέρες στην καλύτερη (1η και 2η Ιανουαρίου) στα πόδια του, θα αξιολογήσει ο Αυγουστή σε τι κατάσταση βρίσκεται και κατά πόσο μπορεί να αγωνιστεί από την αρχή. Θα εξαρτηθεί από το πόσο τον επηρέασε ο ιός, όμως όλοι ξέρουμε πως ο Χουάν σφίγγει πάντα τα δόντια και τα καταφέρνει τις περισσότερες φορές. Μακάρι να γίνει και εδώ το ίδιο.

Προέχει βέβαια ο άνθρωπος να αρνητικοποιηθεί στον κορονοϊό και οι απαντήσεις θα δοθούν με την έλευση του 2021.

Αφήστε μια απάντηση