Απόφαση: Ποινή ξανά για αντικανονική συμμετοχή!

Το τμήμα φούτσαλ μας δέχθηκε ξανά ποινή για αντικανονική συμμετοχή.

Δείτε και αυτό: Ποινή γιατί χρησιμοποιήσαμε αντικανονικά τον Σιήκκη

Ο λόγος και τώρα για τον Λούκα Σιήκκη, καθώς δεν είχε δικαιώμα να αγωνιστεί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και αυτό έφερε πρόστιμο, αποκλεισμό 2 αγώνων στον ίδιο αλλά και κατακύρωση του αγώνα με 4-0 υπέρ του αντιπάλου.

Να θυμίσουμε πως μας είχαν κερδίσει με 7-2 μέσα στο Κίτιον, όμως η Ομοσπονδία στην απόφαση της αναφέρει πως ο αγώνας κατακυρώνεται με 4-0.

Να σημειώσουμε πως το ποδοσφαιρικό μας τμήμα δεν έχει δεχθεί κάποια ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή αυτή την εβδομάδα.

Δείτε την ανακοίνωση:

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ Λάρνακας ότι κατά παράβαση της Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων FUTSAL περιόδου 2020-2021 στον αγώνα Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/10.12.2020 χρησιμοποίησε αντικανονικά τον ποδοσφαιριστή Λούκα Σιήκκη και συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής δεν εδικαιούτο να αγωνισθεί γιατί είναι ερασιτέχνης και πριν τα 18 δεν ήταν γραμμένος στο Μητρώο Ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ/ΣΤΟΚ.
Απόφαση: Πρόστιμο                                                                                           

*Καταγγελία κατά του ποδοσφαιριστή Λούκα Σιήκκη ότι έλαβε μέρος αντικανονικά ενώ δεν εδικαιούτο να αγωνισθεί στον αγώνα Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/10.12.2020 γιατί είναι ερασιτέχνης και πριν τα 18 δεν ήταν γραμμένος στο Μητρώο Ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ/ΣΤΟΚ στον αγώνα Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/10.12.2020 (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Αποκλεισμός 2 αγώνων και πρόστιμο

*Ο αγώνας Πρωταθλήματος FUTSAL Ανδρών ΑΕΚ  Λάρνακας – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας/10.12.2020 για την τύχη του (2η αγωνιστική).
Απόφαση: Κατακυρώθηκε με 4-0 υπέρ του ΑΠΟΕΛ.

Αφήστε μια απάντηση