Όσο και αν προσπαθήσαμε γκολ δεν βάλαμε

Η ομάδα μας έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Πάφο σε εξ αναβολής αγώνα της 9ης αγωνιστικής που έγινε σήμερα στην ΑΡΕΝΑ. Είχαμε δοκάρι με τον Ναράνχο στο 40’, και γενικότερα ήμασταν πιο επιθετικοί από τον αντίπαλο χωρίς όμως να σκοράρουμε.

Ξεκινήσαμε με ένα συγκεκριμένο πλάνο κόντρα στην Πάφο καθώς προσπαθήσαμε να πάρουμε τη μπάλα στα άκρα αντί στον άξονα.

Ο αντίπαλος μας περίμενε πίσω από τη μεσαία γραμμή, ενώ εμείς από την πλευρά μας δεν πιέζαμε όπως τα άλλα ματς και σίγουρα αυτό ήταν οδηγία του κόουτς. Άλλωστε ο Σωφρόνης προσάρμοσε τη τακτική μας μιας και η Πάφος διαθέτει ταχύτητα και δεν έπρεπε να πουλούμε τη μπάλα.

Την κατοχή την είχαμε, ψάχναμε ελεύθερους διαδρόμους και ο Αυγουστή ζητούσε γρήγορες μεταβιβάσεις και διαγώνιες μπαλιές. Ακουγόταν από τη τηλεόραση ο κόουτς να ζητά μεταφορά της επίθεσης στα άκρα για να καταφέρουμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα.

Η δυσκολία του αγώνα φαινόταν στο πρακτικό κομμάτι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και χρειαζόταν υπομονή και πειθαρχία.

Η μεγαλύτερη μας φάση ήρθε στο 40’ όταν ο Ναράνχο εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών. Άτυχη η ομάδα μας που άγγιξε το 1-0.

Μέχρι το τέλος των πρώτων 45’ δεν άλλαξε κάτι παρά τις επιθετικές μας προσπάθειες καθώς ο ανασταλτικός τους τομέας λειτουργούσε καλά. Επιθετικά δεν τους αφήσαμε να φανούν ιδιαίτερα (πέραν από μια τελική στο 44’) και την εδαφική υπεροχή την είχαμε.

Στο δεύτερο μέρος κάναμε νωρίς αλλαγή, ο Φλοριάν μπήκε στη θέση του Μακρή και έτσι κερδίσαμε και σε ύψος και σε δύναμη.

Το σκηνικό στην επανάληψη ήταν το ίδιο και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό. Κρατούσαμε τη μπάλα, μας περίμεναν στο δικό τους μισό και ψάχναμε τρόπο να σκοράρουμε.

Ο κόουτς ήταν συνεχώς όρθιος και στο 58’ είδε τον Μόισοφ να ζητά αναγκαστική αλλαγή. Έτσι έριξε τον Χέιτλι στη θέση του.

Ο χρόνος κυλούσε, προσπαθούσαμε από τα άκρα αλλά και από τον άξονα να μπούμε στην περιοχή της Πάφου αλλά χωρίς αντίκρισμα.

Στη συνέχεια και ο Νάντο μπήκε στην εξίσωση (έξω ο Ακοράν), οι παίκτες μας έδιναν όλες τους τις δυνάμεις και το θέλαμε περισσότερο. Αυτό φαινόταν τουλάχιστον στο γήπεδο.

Η κατοχή ήταν στο 60% υπέρ μας, οι Θωμάς Ιωάννου και Φερνάντεζ ανέβαιναν συνεχώς στο επιθετικό μισό και το 0-0 παρέμενε.

Σαν να μην έφτανε ότι δεν σκοράραμε, ο δεύτερος βοηθός άφησε τον εκτεθειμένο Μέρφι να φύγει απέναντι από τον Τόνιο, ευτυχώς όμως ο αντίπαλος αστόχησε.

Μείναμε από δυνάμεις στο τέλος, ο Αυγουστή από τον πάγκο φώναζε και εμψύχωνε τους παίκτες μας χωρίς ωστόσο να ερχόταν το πολυπόθητο γκολ.

Το τελικό σφύριγμα μας βρήκε στη λευκή ισοπαλία και έτσι φτάσαμε τους 23 πόντους. Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα στην ΑΡΕΝΑ.

Να αναφέρουμε ότι για τρίτο σερί ματς δεν δεχθήκαμε γκολ και αυτό είναι ένα θετικό νέο ενόψει και της συνέχειας. Ο κόουτς ξέρει τις ελλείψεις μας και ο ερχόμενος Ιανουάριος προσφέρεται για ενίσχυση.

Τέλος, πρέπει να πιστώσουμε τους παίκτες μας για την προσπάθεια κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Αφήστε μια απάντηση