Η φετινή πρωτιά του Φλοριάν! (pic)

Ο Φλοριάν Τολεμές φαίνεται ότι επέστρεψε για τα καλά! Στα τελευταία δύο παιχνίδια πέρασε ως αλλαγή και μετά από λίγα λεπτά σκόραρε.

Στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, ο Γάλλος πέρασε ως αλλαγή στο 74ο λεπτό και έξι λεπτά αργότερα (80′) σκόραρε. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 61ο λεπτό και στο 75′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Έτσι έφτασε τα 3 φετινά γκολ.

Το στατιστικό στο οποίο ο Φλοριάν κατέχει τη πρώτη θέση αφορά τη συχνότητα σκοραρίσματος. Έχει παίξει σε οκτώ παιχνίδια, από τα οποία στα δύο πήρε φανέλα βασικού, ένω στα υπόλοιπα έξι πέρασε ως αλλαγή.

Η συχνότητα σκοραρίσματος του Γάλλου φορ πλέον ανέρχεται στα 93 λεπτά. Με απλά λόγια, κάθε 93 που αγωνίζεται σκοράρει (μετρά μόλις δύο ενενηντάλεπτα). Τη δέυτερη θέση κατέχει ο αρχηγός μας Ιβάν Τρισκόφσκι με συχνότητα σκοραρίσματος τα 141 λεπτά και τη τρίτη θέση ο Χοσέ Ναράνχο με συχνότητα σκοραρίσματος τα 178 λεπτά.

Η ομάδα μας έχει ανάγκη τον παλιό και υγιή Φλοριάν. Το σίγουρο είναι ότι δουλεύει πολύ σκληρά για να επανέλθει στα κατάλληλα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Ευχόμαστε να τον δούμε να τινάζει τα αντίπαλα δίκτυα με μανία όπως άλλωστε μας είχε συνηθίσει!

Αφήστε μια απάντηση