Η πιθανή μας ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ μας θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την 13η αγωνιστική.

Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να αρχίσουμε να χτίζουμε το δικό μας νικηφόρο σερί και ευελπιστούμε να δείξουμε το ίδιο πάθος που δείξαμε κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Η ιστοσελίδα μας θα επιχειρήσει να κάνει μια πρόβλεψη της ενδεκάδας για το συγκεκριμένο ματς και θα προσπαθήσουμε να μαντέψουμε τους πρώτους 11 του κόουτς Αυγουστή.

Και θα τολμήσουμε να πούμε ότι ο Χέιτλι που επιστρέφει δύσκολα θα μείνει εκτός, όμως το ζήτημα είναι ποιου τι θέση θα πάρει σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα.

Ο Ιωάννου ήταν πολύ καλός και δεν ξέρουμε αν θα τον βγάλει από την 11άδα ο κόουτς και η δική μας εκτίμηση πάει στον Σπιρόφσκι όσον αφορά τον παίκτη που δεν θα ξεκινήσει βασικός.

Άρα πάμε συνοπτικά να τους δούμε:

Τόνιο τερματοφύλακας, τριάδα στην άμυνα οι Μόισοφ-Μικέλ-Αντωνιάδης, στη μεσαία γραμμή από αριστερά προς δεξιά οι Ιωάννου-Χέιτλι-Τρουγιόλς-Φερνάντεζ, ο Ακοράν θα πάρει θέση επιτελικού ενώ οι Ναράνχο και Μακρής θα είναι στη γραμμή κρούσης.

Τέλος ο Φλοριάν δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να είναι βασικός, ενώ και ο Νάντο έχασε πολύτιμο έδαφος και αναμένεται να μείνει στον πάγκο.

Τέλος, αυτά τα γράφουμε με κάθε επιφύλαξη και την απάντηση θα την μάθουμε μια περίπου ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ζητούμενο το τρίποντο και όλοι στηρίζουμε την ΑΕΚ μας.

Αφήστε μια απάντηση