Οι απαντήσεις που πρέπει να δώσει και ο κλοιός που στενεύει

Για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ευδιάκριτη η λανθασμένη στελέχωση του ρόστερ. Κύριος υπεύθυνος για την κατάσταση που επικρατεί δεν είναι άλλος από τον Αρνάλ Κόντε. Το δείγμα είναι μεγάλο και η υπομονή εξαντλήθηκε.

Η ομάδα μπάζει σε όλες τις γραμμές και το πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι οι παίκτες που ήρθαν δεν περνούν απλά μια περίοδο ντεφορμαρίσματος αλλά δείχνουν να μην μπορούν να προσφέρουν.

Με απλά λόγια το ταβάνι αυτών των παικτών είναι το μέτριο. Η διοίκηση της ΑΕΚ μας είχε δηλώσει εξ αρχής ότι οι στόχοι της ομάδας παραμένουν πρωταγωνιστικοί και ότι η ομάδα κτίστηκε για να κυνηγήσει τους εγχώριους τίτλους και την έξοδο της στην Ευρώπη.

Μετά το περσινό στραπάτσο με την επιλογή Μουρίγιο η διοίκηση μας δείχνει πως δεν έμαθε από τα λάθη της και συνέχισε στην λογική του πειραματισμού, εργοδοτώντας για ακόμη μια φορά έναν άπειρο στον χώρο τεχνικό διευθυντή που έτυχε να είναι και πάλι πρώην παίκτης μας.

Πού είναι τα ποιοτικά ακραία μπακ που έφερες κύριε Κόντε; Πού είναι οι ποιοτικοί μέσοι που έφερες κύριε Κόντε; Πού είναι το ποιοτικό δεκάρι που έφερες κύριε Κόντε; Τελικά, εσείς πώς οραματίζεστε την ΑΕΚ κύριε Κόντε;

Αυτές τις ερωτήσεις (και άλλες πολλές) σίγουρα θα πρέπει να τις απαντήσει στο Δ.Σ ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ήδη η διοίκηση θα έβαλε πίεση για βελτίωση της κατάστασης. Ίσως ο Ιανουάριος να είναι η τελευταία ευκαιρία του Κόντε, κάτι που εμάς βέβαια μας βρίσκει αντίθετους.

Θα πρέπει ο Πρόεδρος και οι συνεργάτες του να τρίξουν τα δόντια στον Αρνάλ, να ζητήσουν εξηγήσεις και να προσπαθήσουν να βελτιώσουν την κατάσταση.

Αφήστε μια απάντηση