Χείμαρρος στην άποψη του για τη φετινή ΑΕΚ: «Ξέρω ότι ίσως να παρεξηγηθώ, είναι καταθλιπτική!»

Ο Κλήμης Αλεξάνδρου μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας και μας έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο ίδιος όπως είναι γνωστό λέει την άποψη του στα ίσα και έξω από τα δόντια. Για άλλη μια φορά ο Κλήμης ήταν έντονος και έδειξε την αγάπη που έχει για την ΑΕΚ, πως πονά αυτό το Σωματείο όπως όλοι μας.

Διαβάστε την άποψη του για τη φετινή μας παρουσία ως ομάδα:

«Ξέρω ότι ίσως να παρεξηγηθώ  από την απάντηση που θα δώσω, αλλά επειδή σαν χαρακτήρας δεν προσποιούμαι ποτέ, ούτε βάζω μπροστά το προσωπικό μου συμφέρον, θα πω αυτά που νιώθω. Η απάντηση μου ίσως παραπονέσει κάποιους είτε ονομάζονται παίκτες είτε φίλαθλοι. Εάν υπάρχει έστω και ένας που να είναι ευχαριστημένος με τη φετινή εικόνα της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο τότε δεν έχουμε απλά πρόβλημα αλλά έχουμε σοβαρό πρόβλημα . Η ΑΕΚ που βλέπουμε τα τελευταία δυο χρόνια δεν έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ που οραματιστήκαμε και έγινε πραγματικότητα. Την ομάδα που φτιάχτηκε για να πρωταγωνιστεί, κάνοντας τον κόσμο χαρούμενο.

Όλη η Κύπρος και πολλοί στην Ευρώπη έμαθαν την ΑΕΚ και την έβαλαν στον ποδοσφαιρικό χάρτη τα επιτεύγματά της. Ας ξεκινήσουμε από πέρσι και να φτάσουμε στη φετινή χρονιά. Αν και η περσινή σεζόν τελείωσε πρόωρα και υπήρχε απεριόριστος χρόνος για να στηθεί η ομάδα για τη νέα σεζόν, εντούτοις παίξαμε 9 παιχνίδια και φτάσαμε στο σημείο να λέμε κάθε παιχνίδι και χειρότερα. Αντικαταστήσαμε τον προπονητή πολύ γρήγορα πράγμα ασυνήθιστο για το μοντέλο της ομάδας μας αλλά δεν είδαμε διαφορά σε τίποτα.

Το ανησυχητικό δεν είναι το να έρθει η ήττα. Νομίζω ότι οποιοδήποτε υγιή οπαδό της ΑΕΚ δεν τον ενοχλεί τόσο το αποτέλεσμα αλλά η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Προσπαθώ να την περιγράψω με μια λέξη. Είναι καταθλιπτική, απογοητευτική. Δεν ξέρω καν αν μπορεί να φτιάξει, και δε δέχομαι κάποιος να έρθει να μου πει:  ‘’Καλάν η Ομόνοια είναι καλύτερη; Η Ανόρθωση είναι καλύτερη; Ο Απόλλωνας είναι καλύτερος;’’ Δεν με νοιάζει εμένα για τους άλλους αλλά μόνο η ομάδα μου. Όμως όταν κάτι συμβαίνει όχι μια ή δυο φορές, αλλά συνέχεια, στο τέλος μπορεί να αποβεί μοιραίο».

Αφήστε μια απάντηση