Τέτε στο AEKSKALA: «Θα επιστρέψω σύντομα, αγαπώ την ΑΕΚ! Μακάρι να μην κουραστεί ποτέ ο Πρόεδρος»

Ένας παίκτης που μας αγάπησε και τον αγαπήσαμε. Ο δικός μας γίγαντας.

Ο Τέτε είναι ένα παιδί που έχει απίστευτο χαρακτήρα, όσο έμεινε μακριά από τραυματισμούς ήταν πολύ καλός στο γήπεδο και πάντα έδινε το 100%.

Η ιστοσελίδα μας, επί της ευκαιρίας της διακοπής λόγω Εθνικών ομάδων, επικοινώνησε με τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή μας και εξασφάλισε μια αποκλειστική συνέντευξη.

Και στη συνομιλία που είχαμε καταλάβαμε πόσο ψηλά μας έχει και πόσο εκτίμησε την εδώ παρουσία του. Μας τόνισε πως σύντομα θα επιστρέψει στην Κύπρο (έστω και για διακοπές), υπογράμμισε την αγάπη που έχει για την ομάδα μας ενώ έριξε και ατάκα για τον Πρόεδρο Άντρο Καραπατάκη.

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, εμείς σας παραθέτουμε πιο κάτω τη συνέντευξη.

Αναλυτικά:

  • Γεια σου γίγαντα και σε ευχαριστούμε για τον χρόνο που μας διαθέτεις. Τι κάνεις αυτή την περίοδο;

«Γεια σας. Παίζω μπάλα στην Ισπανία, στη Γ’ Κατηγορία».

  • Βλέπεις τα φετινά ματς της ΑΕΚ μας;

«Δεν παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια γιατί δεν είναι εύκολο από το εξωτερικό, αλλά βλέπω τα στιγμιότυπα και είμαι σε επαφή με τους παλιούς μου συμπαίκτες».

  • Ήθελες να συνεχίσεις στην ομάδα μας;

«Ναι θα ήθελα πολύ να συνεχίσω για ακόμη ένα χρόνο. Είναι αλήθεια ότι ο τελευταίος χρόνος δεν ήταν καλός για κανένα, και ίσως αυτό να έπαιξε τον ρόλο του για να μη συνεχίσω».

  • Όλοι στην ΑΕΚ σε αγαπάμε. Πως νιώθεις για αυτό;

«Έχω το ίδιο συναίσθημα για τον κόσμο της ΑΕΚ και όσους απαρτίζουν αυτή την ομάδα. Από τον Πρόεδρο μέχρι τον Φλορίν τον φροντιστή μας. Αγαπώ την πόλη της Λάρνακας, την Κύπρο και έχω πεθυμήσει πολύ το νησί».

  • Ποια είναι η άποψη σου για τον Πρόεδρο μας, Άντρο Καραπατάκη;

«Για εμένα ήταν ένα σημαντικό άτομο. Πάντα μου συμπεριφερόταν πολύ καλά, τον εκτιμώ. Για κάθε ομάδα είναι τύχη να έχει τέτοιο Πρόεδρο. Εύχομαι να μην κουραστεί ποτέ και η ΑΕΚ να έχει ένα τέτοιο άτομο στη διοίκηση, αγαπά την ομάδα».

  • Ποια ήταν η σχέση σου με τον Αρνάλ Κόντε;

«Έχω καλή σχέση με τον Αρνάλ, μου είπε ότι δεν με υπολογίζει αγωνιστικά και ήταν ειλικρινής μαζί μου. Μακάρι να κάνει καλή δουλειά στην ΑΕΚ και του εύχομαι να πετύχει».

  • Θα ήθελες κάποτε να δουλέψεις από άλλο πόστο στην ΑΕΚ;

«Ναι φυσικά. Εύχομαι να μπορέσω να επιστρέψω στην Κύπρο και να εργαστώ σε μια ομάδα που αγαπώ, όπως η ΑΕΚ. Θα ήταν τιμή για εμένα».

  • Τι θυμάσαι περισσότερο από το πέρασμα σου στην ομάδα μας;

«Κρατώ τους φίλους που έκανα, το Κύπελλο, το Σούπερ Καπ και πως πάντα παλεύαμε για το πρωτάθλημα. Επίσης θυμάμαι και τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ».

  • Τσάβι Ρόκα και Άντερ Μουρίγιο. Τι πιστεύεις για αυτούς τους δύο τεχνικούς διευθυντές;

«Εκτός από υπέροχοι άνθρωποι, ήταν άτομα που έκαναν πολλά για την ΑΕΚ. Χάρης σε αυτούς τους δύο ήρθαν αρκετοί παίκτες. Ήταν δύο άτομα ενθουσιασμένα με την ΑΕΚ. Ο Άντερ χαρακτηριστικά, σου έλεγε την ιστορία της ομάδας και σε έκανε να νιώθεις θαυμασμό. Σαν τεχνικός διευθυντής είχαμε μαζί του μια καλή πρώτη χρονιά, μετά ήμασταν άτυχοι. Ο Τσάβι δημιούργησε ένα σύνολο με μεγάλο ενθουσιασμό και πάθος. Νοιαζόταν για το άτομο και όχι για το πόσο καλός παίκτης είναι ο άλλος. Έφτιαξε μια οικογένεια. Και οι δύο έκαναν πολύ καλή δουλειά».

  • Ποιος ήταν ο καλύτερος συμπαίκτης που είχες στην ΑΕΚ;

«Δεν μπορώ να πω μόνο ένα. Είχα σπουδαίους συμπαίκτες, τους αγάπησα πολύ. Το μυστικός την ΑΕΚ ήταν τα αποδυτήρια».

  • Ένα σχόλιο για τον Ιβάν Τρισκόφσκι;

«Ο Ιβάν είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που συνάντησα στο ποδόσφαιρο. Τον αγαπώ πολύ. Αν σαν παίκτης παίρνει 10, σαν άνθρωπος παίρνει 20. Έχω μια ιστορία να σας πω. Όταν από την ΑΕΚ μου είπαν πως δεν με υπολογίζουν, με πήρε τηλέφωνο γιατί έμεινε έκπληκτος που δεν θα συνέχιζα. Τον άκουσα πολύ λυπημένο και αυτό από μόνο του λέει πολλά».

  • Τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε τα πρωτάθλημα;

«Ουφφ, δεν είναι εύκολη ερώτηση αυτή. Νομίζω είναι δύσκολο να υπάρξουν ξανά τα αποδυτήρια που είχαμε πριν λίγα χρόνια, αυτό ήταν το μυστικό όπως σας είπα και πιο πάνω. Όμως δεν έχω καμία αμφιβολία πως η ΑΕΚ θα συνεχίσει να παλεύει για το πρωτάθλημα».

  • Πότε να σε περιμένουμε στην Κύπρο; Έστω και για διακοπές;

«Θα επιστρέψω σύντομα, εγώ και η γυναίκα μου αγαπάμε την Κύπρο. Αν δεν είναι για δουλειά, θα είναι για διακοπές. Στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας και σας ευχαριστώ που μου συμπεριφέρεστε τόσο καλά. Πάμε ΑΕΚ!».

Αφήστε μια απάντηση