Σημαντικό διπλό που μας κρατά στα ψηλά

Η ομάδα μας κέρδισε τον Ερμή με 0-2 για την 8η αγωνιστική. Τα γκολ οι Χέιτλι και Τρισκόφσκι, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Η ΑΕΚ μας στο πρώτο ημίχρονο έβαλε ένα γρήγορο γκολ, ο Άγγλος μέσος πήρε την επαναφορά από το πλασέ του Τρουγιόλς και στο 6ο λεπτό ήμασταν 0-1 μπροστά στο σκορ. Το διαχειριστήκαμε καλά στο αμυντικό κομμάτι, δεν δεχθήκαμε κάποια φάση και προσπαθούσαμε να βρούμε άλλο ένα τέρμα.

Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε επιθετικά, δύο ευκαιρίες κάναμε όλες και όλες στα πρώτα 45’ και έτσι μοιραία πήγαμε στα αποδυτήρια με το στενό 0-1.

Στην επανάληψη όσο και αν επιχειρήσαμε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, δεν τα καταφέραμε, είχαμε όλοι άγχος για να μην δεχθούμε την ισοφάριση και παίζαμε με τη «φωτιά».

Εν τέλει, και αφού αδυνατούσαμε να βρούμε φάσεις περιοριστήκαμε στην προσπάθεια να κρατήσουμε μπάλα, κάτι που μέχρι ενός σημείου τα καταφέραμε.

Ευτυχώς ήρθε ο συνδυασμός των Μακρή και Τρισκόφσκι στο 85’ που έβγαλε τον αρχηγό μας σε θέση βολής και με ένα φανταστικό τελείωμα ο ‘’Τρίσκο’’ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Το τελικό σφύριγμα μας έφερε το διπλό, 0-2 το αποτέλεσμα και πήγαμε στους 16 πόντους. Σίγουρα θέλουμε και άλλη βελτίωση, το γνωρίζουν όλοι και στο τεχνικό μας τιμ και πρέπει σιγά σιγά να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο.

Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθούμε την Πάφο στην ΑΡΕΝΑ μας.

Αφήστε μια απάντηση