Ξεπέρασε τον περσινό Μικέλ! (Γράφημα)

Ο Μικέλ Γκονζάλεζ πρωτοήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2018.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός την πρώτη του χρονιά στην ομάδα μας κατέγραψε συνολικά 23 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 21 ήταν στο αρχικό σχήμα και οι άλλες 2 ήρθαν μετά από αλλαγή αφού ο Μικέλ ήταν στον πάγκο.

Την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020, ο 34χρονος άσος κατάφερε να ξεπεράσει την περσινή του επίδοση όσον αφορά τους αγώνες στους οποίους ξεκίνησε βασικός. Ενδεικτικά, τις πρώτες 23 αγωνιστικές είχε επιλεχθεί από τους εκάστοτε προπονητές του 22 φορές για να ξεκινήσει από την αρχή την αναμέτρηση.

Να σημειώσουμε πως το μόνο παιχνίδι που έχασε μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν εκείνο κόντρα στη Δόξα (την 9η αγωνιστική) λόγω καρτών.

Είναι και μια αλήθεια όμως που πρέπει να αναφέρουμε. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ξέρει πολλά καντάρια μπάλας, αλλά τη τελευταία αγωνιστική χρονιά δεν κατάφερε να ξεδιπλώσει στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το ταλέντο του εντός γηπέδου.

Λίγο πολύ και η αστάθεια σε πρόσωπα στην αμυντική γραμμή έπαιξε τον δικό της ρόλο και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να απαξιώνουμε την προσφορά του Μικέλ.

Έτσι εν κατακλείδι, ο παίκτης από την Ιβηρική Χερσόνησο πήρε περισσότερα αγωνιστικά λεπτά την 2η του σεζόν παρά την 1η.

Αφήστε μια απάντηση