Να βρούμε τον τρόπο…

Ο Ερμής από την 3η στροφή και μετά παρουσίασε ένα αλλαγμένο προσώπο προς το καλύτερο σε σχέση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Του Κωνσταντίνου Κούλα

Μιλάμε για μια αρκετά σκληροτράχηλη ομάδα και η αλλαγή προπονητή τους βοήθησε όλους και σε θέμα ψυχολογίας αλλά και στο αγωνιστικό.

Το σύνολο του Νίκου Ανδρονίκου έδειξε ότι έχει αρκετές αρετές στην άμυνα και δύσκολα δέχεται τέρμα από αντίπαλο. Τρανταχτό παράδειγμα πως σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια συμπεριλαμβανομένου και αυτό του κυπέλλου δεν έχει παραβιαστεί η εστία του.

Ο Καρίγιο μαζί με τον αναλυτή του σίγουρα έχει δει αυτή την ιδιαιτερότητα του Ερμή και προπονεί τους παίκτες μας με κατάλληλο τρόπο, ώστε να βρούμε χώρους με αποτέλεσμα ξεκλειδώσουμε την άμυνα των “φτεροπόδαρων”.

Πρέπει να βρούμε τον τρόπο στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής να σκοράρουμε, να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και να φύγουμε με το διπλό από το ”Αμμόχωστος”.

Από το πρώτο λεπτό να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να μην δώσουμε δικαιώματα και να είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος του αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση