Άποψη: Μην στοχοποιούμε άτομα, σεβασμός και όχι διαμάχες!

Νωρίτερα σήμερα οι BOT προχώρησαν σε μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν πως όσο η ομάδα είναι “άρρωστη” με κάποιες συμπεριφορές, τότε δεν θα δίνουν σαν Boys On Tour το παρών τους στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Ο Περήφανος Κίμωνας αρθρογραφεί…

Σίγουρα ο Κλήμης δεν πήρε μόνος του την απόφαση, αλλά αντιθέτως πάρθηκε ομαδικά από τα ΒΟΤ. Ναι μεν την πόσταρε ο παλιός μας άσος αλλά ήταν καθαρά συλλογική απόφαση. Έτσι δεν πρέπει να στοχοποιούμε άτομα.

Με την ανακοίνωση τους να τονίσουμε πως δεν παρακίνησαν κανένα μα κανένα να πράξει το ίδιο αλλά ούτε και κάτι παρόμοιο. Ήθελαν απλώς να ανακοινώσουν τους λόγους που πήραν την απόφαση αυτή.

Μία μεγάλη μερίδα οπαδών σίγουρα είναι κατά αυτής της κίνησης από τα ΒΟΤ καθώς με την φωνή τους, την ενέργεια τους και την αύρα τους ήταν το Α και το Ω της κερκίδας (χωρίς να υποτιμώ και τους υπόλοιπους οπαδούς μας). Εγώ προσωπικά σέβομαι την απόφαση αυτή και προχωρούμε όλοι ενωμένοι για την επόμενη μέρα.

Προσωπική μου ταπεινή άποψη είναι πως η αποχή δεν οφελεί σε κάτι. Άρα διαφωνώ με την αποχή. Υπάρχουν τόσοι και τόσοι άλλοι τρόποι να επιλυθεί το σοβαρό πρόβλημα που ταλανίζει φέτος την ομάδα μας, όπως για παράδειγμα να τους περιμένουμε έξω από τα αποδυτήρια με ειρηνικές διαθέσεις και να συζητήσουμε μαζί τους.

Μπορεί να το κάναμε και παλιά, αλλά με το να δουν στο γήπεδο 300 άτομα λιγότερα, θα αλλάξουν συμπεριφορά εντός των 4 γραμμών; Όμως το ξανατονίζω πως προκειται για μια καθαρά προσωπική μου άποψη και σέβομαι όποιον θελήσει να μην δίνει την δική του παρουσία στο γήπεδο για ένδειξη διαμαρτυρίας ή οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Οι μεταξύ μας διαμάχες δεν οφελούν, μόνο κακό μπορούν να προσφέρουν. Δεν θα μετρήσουμε την αγάπη που έχει ο καθένας από εμάς για την ΑΕΚ μας αλλά πρέπει να παραμένουμε δίπλα της. Είναι η μεγάλη μας αγάπη και μόνο με εμάς τους οπαδούς της δίπλα της θα μπορέσει ξανά να βρει τα πόδια της και να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι.Να θυμάστε ενωμένοι οπαδοί μπορούν πολλά να κάνουν και να προσφέρουν σε μία ομάδα.

Τέλος, απευθύνομαι και εκλιπαρώ όλους τους ΑΕΚτζήδες να διακοπούν άμεσα όλες οι διαμάχες ανάμεσα στον κόσμο μας και να επικρατήσει η λογική ανταλλαγή απόψεων. Μόνο αυτό…. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

Σεβασμό σε όλους τους οπαδούς μας σε μία δύσκολη αγωνυστική κρίση που περνάμε και ας αποφεύγουμε τις έξτρα κουβέντες.

ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚκάρα στα δύσκολα!!!!!

Αφήστε μια απάντηση