Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου! Πετάξαμε τρεις πόντους στο Παραλίμνι

Η ομάδα μας έχασε με 2-1 από την ΕΝΠ για την 6η αγωνιστική. Προηγηθήκαμε στο 3ο λεπτό με τον Τρισκόφσκι, χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα μετά το 25’ και το πληρώσαμε. Δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε και χάσαμε πολύτιμο έδαφος που δεν θα έπρεπε.

Μόλις στο 3ο λεπτό προηγηθήκαμε με τον Τρισκόφσκι, κρατήσαμε μπάλα στη συνέχεια και χάσαμε άλλη μια φάση με τον Ναράνχο. Μετά το πρώτο 25λεπτο και ενώ είχαμε την κατοχή, δώσαμε χώρους στον αντίπαλο και λίγο έλειψε να το πληρώσουμε.

Η Ένωση δεν έκανε ιδιαίτερα καλές φάσεις όμως δημιουργικά δεν μας άφησε να φτιάξουμε κάτι μετά το 25′ και είχε και δοκάρι με κεφαλιά του Μπάλαζιτς.

Εμείς μπήκαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, βρήκαμε το γκολ όμως στη συνέχεια δεν κρατήσαμε τη μπάλα και δεν δώσαμε εμείς τον ρυθμό που θα έπρεπε στην αναμέτρηση.

Χάσαμε επιπλέον μια καλή στιγμή με τον Ακοράν στο 45′, όμως το βολέ του έφυγε σε κόρνερ μετά από την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Με το σφύριγμα για τη λήξη του πρώτου μέρους, η ΑΕΚ μας πήγε στα αποδυτήρια ευτυχώς μπροστά στο σκορ με 0-1.

Με την έναρξη της επανάληψης η ΕΝΠ έκανε αλλαγή, έγινε πιο δραστήριο και συνέχισε να πιέζει ψηλά την ομάδα μας. Αυτό μας επηρέασε και έφερε λάθος στο 57’ από τον Ιωάννου. Ο Μπαλοτέλι πέρασε τον Τέουνκενς και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Η ΑΕΚ μας συνέχιζε να ήταν νωθρή, δεν μπορούσαμε να φτιάξουμε κάποια φάση και δεν είχαμε επιβάλει τον ρυθμό μας. Όλα ήταν ρευστά και ανοιχτά όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 70ο λεπτό χάσαμε τη μοναδική μας μέχρι εκείνο το σημείο κλασική φάση αφού ο Φλοριάν στο τετ-α-τετ νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Δύο φορές στην ίδια ευκαιρία προσπάθησε η ΑΕΚ μας να σκοράρει, αλλά ο Γάλλος ήταν άστοχος.

Δυστυχώς ήρθε και έδεσε το 2-1 για την ΕΝΠ καθώς στο 79’ ο Ουντόζι εκμεταλλεύτηκε μια κόντρα που τον έβγαλε μόνο του, το αμυντικό μας κενό ήταν εμφανέστατο και παραβίασε ξανά τα δίχτυα μας η γηπεδούχος ομάδα.

Όσο και αν προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε και πετάξαμε τρεις πόντους στο Παραλίμνι. Πραγματικά είναι κρίμα γιατί προηγηθήκαμε νωρίς, δείχναμε να ελέγχουμε μέχρι το 25’ ΄όμως μετά ήταν λες και εξαφανιστήκαμε από τον αγωνιστικό χώρο.

Χάσαμε από μια ομάδα που δεν είχε πόντο, που δεν βλεπόταν μέχρι την 5η αγωνιστική και εμείς τους αναστήσαμε. Χωρίς υπερβολή. Αντί να τους δείξουμε ότι δεν μπορούν να πάρουν κάτι από το ματς, τους αφήσαμε χώρους, δεν κρατήσαμε μπάλα και το πληρώσαμε. Με λίγα λόγια τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου!

Την επόμενη αγωνιστική (την 7η) η ομάδα μας υποδέχεται τη Δόξα στην ΑΡΕΝΑ. Μείναμε στους 10 πόντους μετά από 6 αγώνες και οφείλουμε να σηκώσουμε κεφάλι άμεσα.

Αφήστε μια απάντηση