Αλήθεια τώρα κύριε Ανδρέου;

Δεν ξέρουμε και τι να βάλουμε σαν τίτλο πλέον με αυτά που διαβάζουμε και ακούμε.

Ο κύριος Πάρης Ανδρέου, πρώην Πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, είχε το θράσος να πιάσει στο στόμα του (και) την ομάδα μας και να αναφέρει χαρακτηριστικά ”Προς Διοίκηση Ανόρθωσης, ΑΕΚ και Απόλλωνα. Η στάση σας σε ένα καθαρά ανθρωπιστικό θέμα είναι ανάξιο της ιστορίας σας. Κρίμα!”.

Όντως τώρα; Αλήθεια; Μιλάμε για κινήσεις που δεν αρμόζουν σε ιστορίες σωματείων; Και πείτε μας κύριε Ανδρέου, τον Μάιο που είχε διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020 με σχεδόν μηδενικά κρούσματα ήταν εντάξει; Αν θυμόμαστε καλά η ψήφος της ομάδας σας ήταν υπέρ της διακοπής. Εκεί δεν υπήρχαν συμφέροντα και αναρτήσεις εκ μέρους σας.

Επίσης να σας θυμίσουμε εμείς πως η ομάδα μας ήταν 5η κατά τη διάρκεια της διακοπής και θέλησε να διεκδικήσει στο γήπεδο ό,τι μπορούσε να πάρει και δεν έψαξε δικαιολογίες. Δεν προτάξαμε συμφέρον οικονομικό αλλά σκεφτήκαμε το καλό του ποδοσφαίρου μας.

Για αυτό με όλο τον σεβασμό επιτρέψτε μας να διαφωνήσουμε κάθετα μαζί σας και επιτρέψτε μας να μη δεχόμαστε μαθήματα ηθικής από κανένα. Σαν ΑΕΚ ξέρουμε καλά τι σημαίνει τιμιότητα στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο και ποιο είναι το τίμημα της.

Αφήστε την ομάδα μας έξω από αυτά που βλέπετε.

Τέλος εμείς στέλνουμε τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση προς τους παίκτες των ομάδων που έχουν νοσήσει από τον ιό, και μακάρι να είναι οι τελευταίοι.

Αφήστε μια απάντηση