Με πεντάρα στην επόμενη φάση

Για την 1η Φάση του Κυπέλλου η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Ακρίτα Χλώρακας και μετά την νίκη της με 3-2 εξασφάλισε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την ομάδα μας να αναλαμβάνει από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, να έχει ευκαιρίες με Aitor (11′), Αngielski (13′), Milicevic (25′), τελικά στο 29ο λεπτό να φτάνει στο γκολ με τον Angielski να σκοράρει με κοντινή προβολή, μετά από φάουλ του Ledes και πάσα του Ekpolo. Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ekpolo μετά από ατομική ενέργεια τροφοδότησε τον Aitor, ο οποίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 2-0. 

Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 55ο λεπτό έφτασε στο 3-0, με τον Αitor να σκοράρει από κοντά μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα στην κεφαλιά του Angielski. H επόμενη καλή στιγμή ήταν με Angielski (61′), για να φτάσουμε στο 70ο λεπτό, όταν ο Aitor με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και παράλληλα έφτασε στο προσωπικό χατ τρικ. Μετά το δοκάρι σε προσπάθεια του Sol (77′) ακολούθησε το 5ο και τελευταίο γκολ της ομάδας μας στην αναμέτρηση, μετά από διαγώνιο σουτ του Δημητρίου. Chacon και Ekpolo είχαν τις τελευταες καλές στιγμές στην αναμέτρηση (90′).