«Φτιάξαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ»

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής μας, Χένινγκ Μπεργκ, μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας για την 5η αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση και οι επιθετικοί μας ήταν εξαιρετικοί σήμερα. Φτιάξαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Δεν καταφέραμε να το πράξουμε στα προηγούμενα παιχνίδια και ήταν σημαντικό να το κάνουμε στο παιχνίδι αυτό».

«Είμαστε χαρούμενοι. Κάναμε καλό παιχνίδι, είχαμε ωραίους συνδυασμούς και βάλαμε γκολ. Πήραμε ότι αξίζαμε σήμερα, είναι ωραίο να νικάς και το κάναμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο οπόταν είμαστε πολύ ικανοποιημένοι».

«Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι αλλά ακόμα πιστεύω ότι με την Ομόνοια παίξαμε καλύτερα. Ήταν πολύ θετικό για εμάς που σκοράραμε τρία γκολ. Τακτικά ήμασταν πολύ καλοί».

Βρήκε αυτό που της έλειπε… την ουσία: «Ναι είναι αλήθεια αυτό. Κάναμε ουσιαστικό και μεστό παιχνίδι. Στο πρώτο γκολ είχαμε πολύ ωραίο συνδυασμό, το δεύτερο ήταν σούπερ γκολ με τον Καμπρέρα. Το τρίτο ήρθε με μαχητικότητα του Ανγκέλσκι και άψογο τελείωμα του Ρόντεν».

Για την ισορροπία της άμυνας, μπορούσε να αποφύγει το γκολ της Νέας Σαλαμίνας: «Ναι ισχύει. Δεν έκανε ευκαιρίες ο αντίπαλος και σίγουρα δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ, πρέπει να το βελτιώσουμε γιατί είναι σημαντικό το clean sheet. Έχουμε αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα και δουλεύουμε πολύ σκληρά. Ο Ερνίκες έκανε πολύ καλό παιχνίδι και φάνηκε εντεκαδάτος. Δεν το φοβήθηκε και στις προπονήσεις είναι ένας πολύ εργατικός παίκτης. Πνευματικά δεν έχω παράπονο από κανένα, χρειάζεται χρόνο να μάθουν να δουλεύουν όλοι μαζί αμυντικά».