Όλα δείχνουν… «Εnd of an era»

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου… Συγκεκριμένα έβγαλε η γλώσσα μας μαλλιά, να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά στον χώρο του φούτσαλ.

Βρισκόμαστε αισίως περίπου ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και στην ΚΟΠ μέχρι στιγμής δήλωσαν συμμετοχή οι ομάδες των ΑΕΛ, Ομόνοια και Αραράτ. ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ βρίσκονται ακόμη στον αέρα και με αρκετά ερωτήματα στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, δύο από τα αιτήματα που έχουν και οι πέντε ομάδες, είναι όπως η χορηγία της ΚΟΠ από 11 000 (συμπεριλαμβανομένου και των τηλεοπτικών) όπως ανέλθουν στα 20000, δηλαδή αύξηση της χορηγίας κατά εννέα χιλιάδες ευρώ.

Δεύτερο και ακόμη πιο σημαντικό θέμα, είναι όπως οι ποινές της δικαστικής να μην είναι οι ίδιες μ’ αυτές της 1ης κατηγορίας ποδοσφαίρου. Σε καμία περίπτωση το φούτσαλ στην Κύπρο δεν συγκρίνεται με τα λεφτά και τα μπάτζετ της Α’ Κατηγορίας ποδοσφαίρου. Μέχρι και ένα μωρό πρώτης δημοτικού αυτό θα τον σκεφτόταν.

Αν θέλετε κύριοι της ΚΟΠ, να παραμείνουν οι ίδιες οι ποινές και αμετάκλητες όπως δώσετε και την ανάλογη χορηγία στα τμήματα του φούτσαλ όπως σ΄ αυτά του ποδοσφαίρου.

Κύριε Κούμα, κύριε Πρόεδρε της ΚΟΠ, πάρτε αποφάσεις ώσπου εν ώρα… Έχει που τις αρχές καλοκαιριού, η ίδια κουβέντα… Πρόεδρε κ. Κούμα, θα σας άρεσε να καταστραφόταν το άθλημα για 45000 ευρώ; Θέλετε να λουκεττάρετε το άθλημα? Πέστε μας και μας να ξέρουμε…