Δημοσίευμα για Φαράζ και Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με την οπαδική ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, paopantou.gr οι πράσινοι ρώτησαν την ΑΕΚ μας για τον Ιμάντ Φαράζ.

Αναλυτικά:

“Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την ΑΕΚ Λάρνακας εχθές βράδυ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας νικώντας το πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους με 3-1, μετά από γκολάρες των Μπακασέτα και Βαγιαννίδη. Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε μία βελτίωση, τόσο επιθετικά, όσο και ανασταλτικά. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκανα ότι ζητήθηκε από τον προπονητή Αλόνσο, πίεση ψηλά, έλεγχο της μπάλας, συνδυασμούς και καλή ανάπτυξη.

Μέσα σε όλα αυτά, άνθρωποι της κυπριακής ομάδας βρέθηκαν στα επίσημα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Κατά τη διάρκεια του αγώνα αποκλειστικές πληροφορίες του paopantou.gr λένε ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ρώτησαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ Λάρνακας για τον αριστερό εξτρέμ της τον Ίμαντ Φαράζ, ο οποίος φαίνεται να γυάλισε στο “τριφύλλι”. Παναθηναϊκός : Ρώτησε πληροφορίες για Φαράζ την ΑΕΚ Λάρνακας

Who is Who

Ο Ίμαντ Φαράζ είναι Γάλλος ποδοσφαιριστής γεννημένος το 1999 (25) όπου αγωνίζεταιστη θέση του αριστερού εξτρέμ. Ο Φαράζ έχει περάσει από την Γαλλία, την Πορτογαλία και το Βέλγιο πριν την Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας. ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΛΟΣΚ Λιλ όπου και από εκεί κλήθηκε στους μικρούς διεθνής παίζοντας στην εθνική Γαλλίας φτάνοντας μέχρι την Κ19. Αυτή τη στιγμή ο Φαράζ φαίνεται να είναι στο top της καριέρας του μιας και τη χρηματιστηριακή του αξία, η οποία ανέρχεται γύρω στις 900 χιλιάδες ευρώ δεν έχει ξανασημειώσει τόσο μεγάλο ταβάνι”.