Για αυτό έγινε η αλλαγή προπονητή στην ΑΕΚ μας…

Η ΑΕΚ παρουσίασε τον νέο μας προπονητή, Χουάν Καρίγιο, με τον Ισπανό να μιλάει επίσης ενόψει και του αγώνα με την ΑΕΛ ενόψει της 5ης αγωνιστικής.

Ο Κόντε ρωτήθηκε γιατί προχώρησε σε αλλαγή προπονητή μετά από 4 αγωνιστικές και ο ίδιος έδωσε την πιο κάτω ξεκάθαρη απάντηση.

Αναλυτικά:

”Από το ξεκίνημα φέτος είχαμε πει ότι το πρότζεκτ μας θέλει να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Αυτό θέλουμε. Δεν είχαμε βελτίωση και κάναμε την αλλαγή προπονητή. Δεν θα πω πολλά περισσότερα γιατί θα έχουμε τον χρόνο στην πορεία να το κάνουμε. Είμαστε παραμονές του ντέρμπι, είχαμε άμεσα ματς με το που ήρθε ο νέος κόουτς.

Να περάσουν τα παιχνίδια και θα μπορέσουμε να απαντήσουμε πιο καθαρά. Οι αποφάσεις πάρθηκαν για να είμαστε καλύτεροι. Δεν είχε να κάνει με τα αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό είναι ο τρόπος που θα πάρεις το αποτέλεσμα. Θέλουμε να βελτιώσουμε τη ταυτότητα της ομάδας και δεν έχει να κάνει με τα αποτελέσματα. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Προέδρου. Να βελτιωνόμαστε. Τον ευχαριστούμε τον Πρόεδρο που μας δίνει αυτές τις συνθήκες”.

Αφήστε μια απάντηση