Βγήκε η απόφαση για Τόμοβιτς: Οι ποινές του Αθλητικού Δικαστή

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία του διαιτητή ZUFFERLI LUCA κατά του TOMOVIC NENAD ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Λάρνακας που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά, κτύπησε αντίπαλο ποδοσφαιριστή με το κεφάλι στο πρόσωπο στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάσης περιόδου 2023-2024 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου – ΑΕΚ Λάρνακας/02.12.2023 (13η αγωνιστική).Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ Λάρνακας:
(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) για πυροδότηση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα (καπνογόνα)  από οπαδούς της ομάδας, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(δ) για προσωρινή διακοπή του αγώνα που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στο 5ο λεπτό (έριξαν στον αγωνιστικό χώρο 18 καπνογόνα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ολιγόλεπτη διακοπή για να καθαρίσει ο αγωνιστικός χώρος και η ατμόσφαιρα), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(ε) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2023-2024 
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάσης περιόδου 2023-2024 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου–ΑΕΚ Λάρνακας/02.12.2023(13η αγωνιστική).