Δεν μας αφήσατε άλλη επιλογή

Δεν θυμόμαστε να έχουμε ασχοληθεί ξανά φέτος με το κεφάλαιο διαιτησία και να κρίνουμε έντονα αποφάσεις που πάρθηκαν σε παιχνίδια μας.

Ωστόσο κύριοι, κόντρα στον Άρη δεν μας αφήσατε άλλη επιλογή. Κάνουμε αρχή με την φάση του κόρνερ που προήλθε το γκολ του αντιπάλου, όπου φαίνεται τελευταίος να βγάζει την μπάλα έξω παίκτης του Άρη. Ο πρώτος βοηθός δίνει κόρνερ, ο διαιτητής συμφωνεί και δίνεται η ευκαιρία στην φιλοξενούμενη ομάδα να σκοράρει.

Πάμε μετά στην φάση με την 2η κίτρινη του Κακόριν που δεν βγήκε ποτέ από τον διαιτητή. Ένα σκληρό φάουλ δεν τιμωρήθηκε ποτέ από τον ρεφ, ο οποίος άφησε πλεονέκτημα αντί να σταματήσει την φάση και να αποβάλει τον Ρώσο επιθετικό.

Όσον αφορά την φάση της επανάληψης στο 1-1, πάλι καλά που υπάρχει και το VAR γιατί ο βοηθός που είναι η δουλειά του να ελέγχει την γραμμή στο πέναλτι δεν είδε ότι ο Άλβες δεν πατούσε έστω και με το ένα πόδι.

Ελπίζουμε να είναι η τελευταία φορά που αναγκαζόμαστε να γράψουμε για κάτι τέτοιο. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως μετά το παιχνίδι, από πλευράς βοηθού προπονητή του Άρη ακούστηκαν ξεκάθαρες αιχμές για τη διαιτησία και ουσιαστικά πήγαν να φταίξουν και από πάνω τη διαιτητική ομάδα.

Εμείς προχωράμε και πλέον βλέπουμε το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι.