Τα δύο δεδομένα στην φάση του Τόμοβιτς, ο Θεουλή και η στήριξη

Η ομάδα μας θα μπορούσε στο 10′ του αγώνα με την Ανόρθωση να μείνει με παίκτη παραπάνω, ωστόσο μετά τον Τσίκο αποβλήθηκε και ο Τόμοβιτς.

Βλέποντας πιο ψύχραιμα την φάση είναι δύο τα δεδομένα στην όλη ιστορία. Ξεκινάμε από το ότι ο αρχηγός ΔΕΝ έπρεπε να πάει προς το μέρος του Τσίκο. Δεν είχε δουλειά εκεί, αλλά θα μπορούσε ΣΑΦΩΣ να πάει στον διαιτητή για να ζητήσει την αποβολή του αντιπάλου του. Ελαφρυντικά του τύπου «είναι οι παλμοί στο 1000», «έπρεπε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του» είναι αληθή αλλά δεν δικαιολογούν ένα τόσο έμπειρο παίκτη. Και φυσικά δεν χρειάζεται να τονίσουμε εμείς ότι δεν πρέπει να κρεμάσει κανείς τον Τόμοβιτς, αλλά παρά μόνο να αντιληφθεί ο ίδιος (που πιστεύουμε μπορεί να το πράξει) ότι την επόμενη δεν πρέπει να αντιδράσει έτσι.

Και πάμε στο δεύτερο δεδομένο. Η αντίδραση αυτή έδωσε το δικαίωμα στον Ιταλό ρεφ να τον αποβάλει. Γιατί ουσιαστικά πρόκειται για μια πολύ αυστηρή αποβολή. Ο Νέναντ δεν κουτουλά τον Τσίκο, δεν τον κτυπά βίαια. Πάει πρόσωπο με πρόσωπο και κάτι του λέει. Ουσιαστικά κόλλησε το πρόσωπό του πάνω σε αυτό του αντιπάλου. Λίγο πολύ ο Σέρβος άσος μας την πλήρωσε λόγω της όλης σύρραξης, με τον Ζουφέρλι να εξαντλεί την αυστηρότητά του. Τώρα γιατί ο Θεουλή δεν παρενέβη, είναι και αυτό ένα στοιχείο στην όλη υπόθεση.

Όπως και να έχει, Τόμοβιτς σε στηρίζουμε και ευχόμαστε να μάθεις μέσα από αυτό γιατί η ΑΕΚ σε έχει ανάγκη στο γήπεδο και όχι στην κερκίδα.