«Απίστευτο που δεν νικήσαμε, δεν θέλω να τοποθετηθώ για τον διαιτητή»!

Στην διάσκεψη Τύπου του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, ο προπονητής της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα ανέφερε…

“Σήμερα είμαι θυμωμένος και απογοητευμένος από το αποτέλεσμα όχι από την εμφάνιση. Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, προσπάθησε πάρα πολύ. Ήμασταν η μοναδική ομάδα που προσπαθούσε. Απίστευτο που δεν κερδίσαμε, απίστευτο και που δεχθήκαμε γκολ χωρίς να έχει άλλη τελική στην εστία ο αντίπαλος. Πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα στα κόρνερ αλλά σήμερα αμυντικά ήμασταν καλύτεροι. Δεν δημιούργησε κάποια φάση η Σαλαμίνα, ενώ εμείς δημιουργήσαμε πολλές. Σήμερα κάναμε ένα μικρό βήμα στην εικόνα που πρέπει να παρουσιάζουμε. Πρέπει να ψάξουμε τη νίκη”.

Για την άμυνα της ΑΕΚ που δέχτηκε γκολ από μια φάση: “Είναι προφανές ότι έχουμε πρόβλημα στην άμυνα, το λένε και οι αριθμοί αυτό. Μόνο σε ένα ματς δεν δεχθήκαμε γκολ. Σήμερα όμως δεν είχαμε πρόβλημα στην άμυνα. Δεχτήκαμε γκολ από μια στατική φάση. Πρέπει να βελτιωθούμε και να παίζουμε υπεύθυνα σε κάθε παιχνίδι».

Για τη φάση που ζήτησε πέναλτι η ΑΕΚ με το χέρι του Μπεχαράνο: “Δεν θέλω να τοποθετηθώ γιατί δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα. Είναι από τις λίγες φορές που καλεί τον διαιτητή το VAR και δεν αλλάζει την απόφασή του. Είναι πολλά τα κριτήρια για τέτοιες αποφάσεις, δεν ήμουν κοντά. Αν κερδίζαμε το πέναλτι πιθανόν να κερδίζαμε και να ήμασταν όλοι χαρούμενοι. Είμαι ψύχραιμος γιατί πιστεύω πολύ στην ομάδα μου. Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι”.

Για την αλλαγή του Μιλίσεβιτς: “Ηταν αναγκαστική. Δέχθηκε πάτημα στο δάκτυλο του ποδιού και σε διεκδίκηση με τον Ντορεγκαράι. Δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του, θα περάσει αύριο από εξετάσεις. Δεν ήταν από πρόθεση του παίκτη της Νέας Σαλαμίνας, ήταν από διεκδίκηση”.