Διπλό στη Λευκωσία!

6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και να παίρνει την νίκη με 1-0. 

Στο πρώτο ημίχρονο η αναμέτρηση είχε αρκετά καλό ρυθμό, με την ομάδα μας να διατηρεί την υπέροχη στο μεγαλύτερο διάστημα, να έχει σε αρκετές περιπτώσεις τις προυποθέσεις και να έχει τις πιο καλές της στιγμές με τον Aitor (14′, 22′). 

Στην επανάληψη o ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αρκετά. Η ομάδα μας είχε την πρώτη μεγάλη φάση με τον Cabrera (49′) και τελικά στο 78ο λεπτό έφτασε στο γκολ, μετα από φάση διαρκείας, με τον Cabrera να χάνει τη ευκαιρία και στην συνεχεια τον Faraj να σκοράρει με κοντινή προβολή μετά από μπαλιά του Angel. O Faraj (96′) είχε την τελευταία καλή στιγμή στην αναμέτρηση. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΑΠΟΕΛ (Jose Dominguez): Belec, Dvali, El Arabi, Marquinhos (85′ Drazic), Susic (74′ Quintilla), Abagna, Pizzi (74′ Corbu), Chebake, Λαίφης, Kostadinov (60′ Tejera), Ndongala. 

Στον πάγκο: Pereira, Petrovic, Cipriano, Meyer, Tejera, Bah, Σατσιάς, Quintilla, Drazic, Καττιρτζής, Corbu, Πολυκάρπου. 

ΑΕΚ (Ηenning Berg): Αθανασιάδης, Ledes, Rohden (74′ Gama), Faraj, Angel, Milicevic, Pons, Aitor (94′ Miramon), Ekpolo, Roberge, Cabrera (90′ Sol). 

Στον πάγκο: Alomerovic, Παρασκευάς, Suarez, Sol, Gama, Chacon, Angielski, Δημητρίου, Henriques, Gonzalez, Μiramon, Gnali. 

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φελλάς
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ηράκλης Κωμοδρόμος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέας Τουμάζου
4ος Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
VAR: Δημήτρης Σολωμού
AVAR: Νίκος Εγγλέζου
Παρατηρητής: Κώστας Θεοδότου

Κίτρινες: Pizzi / Aitor, Rohden, Pons

Κόκκινες: –