«Εμείς ανυπομονούμε γι’ αυτό το παιχνίδι και πάμε στο ΓΣΠ για να…»

Διαβάστε τι δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη επί του Ακρίτα Χλώρακας και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο προπονητής της ΑΕΚ μας, Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά:

”Φυσικά είμαστε ευχαριστημένοι από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.  Ήταν μια καλή νίκη για μας από την στιγμή που πετύχαμε πέντε γκολ.   Κάναμε πιο εύκολο το έργο μας στο τέλος λόγω σωστής νοοτροπίας από την αρχή του παιχνιδιού. Στα πρώτα λεπτά είχαμε περισσότερες δυσκολίες όμως μας βοήθησαν σίγουρα τα  δύο γκολ  στο Α’ ημίχρονο στο να παίξουμε καλύτερα. Πετύχαμε κι άλλα στο δεύτερο και αποτέλεσε το παιχνίδι ένα καλό τεστ για παίχτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Είμαι ευχαριστημένος από την συγκέντρωση, την νοοτροπία και γενικά από τον τρόπο που προσεγγίσαμε το παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος”. 

Για το αν συμφωνεί με τον Αιτόρ ότι το μηδέν παθητικό είναι αυτό που πρέπει να παρά τα πολλά γκολ: 

”Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε πολλά λάθη,  είχαμε ισορροπία και η ομάδα ήταν σε καλή κατάσταση. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε, δεν θυμάμαι ο τερματοφύλακας μας να αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, εμείς το κάναμε το παιχνίδι με την νοοτροπία μας. Σίγουρα είναι σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν αλλά είναι σημαντικό επίσης που πετύχαμε πέντε γκολ. Γενικότερα έχουμε πολλούς παίχτες που μας βοήθησαν επιθετικά και αμυντικά”. 

Για αν το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ είναι καθοριστικό επειδή η ομάδα έχασε αρκετούς βαθμούς ή αν είναι όπως τα υπόλοιπα: 

”Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Δεν έχει σημασία τι γινόταν πριν. Κάθε παιχνίδι έχει την σημασία του, πρέπει να το βλέπουμε το ίδιο.  Είμαστε ακόμη μια ομάδα όπου οι παίχτες μαθαίνουν ο ένας τον άλλον.  Έχουμε παίχτες που δεν παίζουν αρκετό καιρό μαζί. Το πιο σημαντικό είναι να βελτιωνόμαστε.  Σίγουρα το ΑΠΟΕΛ είναι μια καλή ομάδα που παίζει και στην Ευρώπη. Εμείς ανυπομονούμε γι’ αυτό το παιχνίδι και πάμε στο ΓΣΠ για να διεκδικήσουμε τη νίκη”.