Δημητρίου για Γκαρσία, Ρομπέρζ και όχι μόνο!

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ μας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας: «Βάλαμε δύσκολα στον εαυτό μας αλλά είναι σημαντικό που νικήσαμε μετά από μια μεστή εμφάνιση».

Θα βοηθήσει και ψυχολογικά αυτή η νίκη: «Είναι πάντα σημαντικό να νικάς και να χτίζεις στην ψυχολογία. Στα τελευταία παιχνίδια μας πήραμε λιγότερα από αυτά που αξίζαμε και ήταν σημαντικό να προσθέσουμε τρεις βαθμούς στο ενεργητικό μας. Βγάλαμε αρκετές φάσεις, βάλαμε γκολ, ήμασταν βελτιωμένοι στην παραγωγικότητα και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Αν δεν δεχόμασταν εκείνο το γκολ θα ήταν ένα τέλειο βράδυ για εμάς. Πάντα υπάρχουν σημεία στα οποία πρέπει να σταθείς και για να τα κρατήσεις και για να τα διορθώσεις».

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ακρίτα και μετά το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Προηγείται το παιχνίδι Κυπέλλου και δεν μπορούμε να πούμε πολλά για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Η προσοχή είναι στραμμένη στο παιχνίδι με τον Ακρίτα όπου θέλουμε χωρίς να υποτιμάμε τον αντίπαλο να πάμε να πάρουμε την πρόκριση και να προχωρήσουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Κυπέλλου: «Ακολουθεί προετοιμασία εξπρές. Έγινε αποθεραπεία το Σάββατο, χθες έγινε προπόνηση κανονική και σήμερα ολοκληρώνουμε το απόγευμα. Με βάση το πως τελειώσαμε το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, επιστροφή θα είναι αυτή του Γκαρσία. Ο Ρομπέρζ επιστρέφει και στερούμαστε των υπηρεσιών του Ναούμ και ίσως τον στερηθούμε και στο ματς με το ΑΠΟΕΛ».

Υπάρχει περίπτωση να πάει κάποιος παίκτης δανεικός, είτε ο Τούμπας είτε κάποιος άλλος; «Δεν είχαμε κάτι υπόψην. Και πριν μερικές εβδομάδες δεν προχώρησε κάτι».