Παίξαμε καλύτερα αλλά χάσαμε…

3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο ΓΣΠ και να χάνει 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο η αναμέτρηση βρήκε την ομάδα μας να έχει την πρώτη μεγάλη φάση με τον Rohden (6′) και να απειλεί με Faraj (14′), ωστόσο στο 23ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τον Ewandro να σκοράρει για τους γηπεδούχους. O Faraj (41′) είχε την τελευταία μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος. 

Στην επανάληψη η ομάδα μας απείλησε και πάλι πρώτη με Cabrera (48′, 66′), πίεσε αρκετά για την ισοφάριση, σκόραρε με τον Angielski ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ (74′), ενώ στο 87′ είχε διπλή ευκαιρία με Gama και Angielski και στο 90′ με Sol, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ομόνοια (Valdas Dambrauskas): Fabiano, Diounkou, Coulibaly, Semedo (93′ Alioum), Ewandro (59′ Κούσουλος), Stepinski (73′ Κακουλλής), Maric, Simic, Khammas (93′ Helander), Παναγιώτου, Erakovic. 
Στον πάγκο: Uzoho, Κυριάκιδης, Kίτσος, Helander, Kακουλλής, Lang, Κούσουλος, Musialowski, Χαραλάμπους, Νικολάου, Νεοφύτου, Alioum. 

ΑΕΚ (Ηenning Berg): Αθανασιάδης, Ledes, Rohden (69′ Angielski), Faraj, Milicevic, Pons, Aitor (86′ Gama), Ekpolo, Roberge, Cabrera (69′ Sol), Miramon (86′ Gnali). 
Στον πάγκο: Alomerovic, Παρασκευάς, Suares, Sol, Garcia, Gama, Chacon, Angielski, Δημητρίου, Henriques, Ευρυπίδου, Gnali. 

Διαιτητής: Μάριος Χριστοφόρου
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέας Π. Ανδρέου
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρας Ευαγόρου
4ος Διαιτητής: Νικόλας Λιοτατής
VAR: Lorenzo Maggioni
AVAR: Πέτρος Πέτρου
Παρατηρητής: Μιχάλης Ιωάννου

Κίτρινες: Κούσουλος, Diounkou, Erakovic / Aitor, Αθανασιάδης

Κόκκινες: