Παρελθόν από την Προεδρία / Το «αντίο» μας σ’ ένα από τους τελευταίους πιστούς!

Παρελθόν από την Προεδρία του πετοσφαιρικού μας τμήματος μετά από δική του απόφαση βρίσκεται ο Νεοπτόλεμος Ανδρέου, ο Μάκαρος μας.

Είναι από τις μέρες που τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα για όσους γνώρισαν, συνεργάστηκαν και έζησαν μαζί με τον Μάκη μας.

Ένα παιδί δουλευταράς στο έπακρον που είχε 24 ώρες την μέρα το καλό της ΑΕΚ, το καλό του τμήματος και δούλευε συνεχώς για να είναι όλα στην εντέλεια, πράγμα που κατάφερε σε υπέρτατο βαθμό από την μέρα που ανέλαβε το τμήμα.

Ο Νεοπτόλεμος, ένας από τους «πιστούς» στρατιώτες του Κίτιον ήρθε στην ΑΕΚ μας ως Έφορος και μέσα από την ανιδιοτελή του αγάπη για τον τιμημένο Κίμωνα και τον χώρο της πετόσφαιρας ανέλαβε τα ηνία της Προεδρίας και τα έζησε όλα με την ομάδα της καρδιάς του.

Έζησε μπόρες, χαρές, λύπες, άγχοι, από Κύπελλο μέχρι και την υποβάθμιση της ομάδας μας στην Β’ Κατηγορία, όπου εκεί στάθηκε βράχος δίπλα στο τεχνικό τιμ και πετοσφαιρίστριες και έβγαλεν εις πέρα μία αρκετά δύσκολη αποστολή.

Ο Μάκαρος μας, ο Πρόεδρος μας, είναι από τους τελευταίους «ρομαντικούς» και φημίζεται κυρίως για την ταπεινότητα του αλλά και για την αθόρυβη του εργατικότητα και το έργο που εκτέλεσε είναι άξιον σεβασμού από όλους μας. Νυχθημερόν έτρεχε με το αστείρευτο του μεράκι και του βγάζουμε το καπέλο.

Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω, να ζήσω και να συνεργαστώ με τον λεβέντη που ονομάζεται Νεοπτόλεμος και ένα respect είναι αρκετά λίγο για να περιγράψω το τι έμαθα απ’ αυτόν τον άνθρωπο, από αυτό το στολίδι του χώρου της πετόσφαιρας.

Έδωσεν τα πάντα για το άθλημα και για την αγαπημένη του ομάδα και αφήνει πίσω του γνήσια και αυθεντική παρακαταθήκη.

Η απόφαση του σίγουρα μας λυπεί όλους ωστόσο θέλουμε να ξέρει πως ο,τι χρειαστεί εμείς εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε στις κερκίδες καθώς οι γνήσιοι ΑΕΚτζήδες δεν χάνονται.

Μάκαρε μου, καλή ξεκούραση και ο,τι καλύτερο στην προσωπική σου ζωή. Ευχαριστούμε για όλα!

Κλείνοντας θέλω να τελειώσω με την ατάκα του Μάκη μας, του Πρόεδρου μας! ΑΕΚκάρα δύο ζωές.

Η ανάρτηση αποχώρησης του:

Αγαπητοί φίλοι,

Μετά από έντονο προβληματισμό έχω αποφασίσει όπως αποχωρήσω απο τη θέση του Προέδρου του Πετοσφαιρικού Τμήματος της αγαπημένης μου Α.Ε.Κ. και κατ’επέκταση από το χώρο της Πετόσφαιρας και του Αθλητισμού.

Όταν το 2010 έμπαινα στο χώρο της Πετόσφαιρας σαν Έφορος τότε του Μαραθώνα Κάτω Βαρωσίων σίγουρα δεν υπολόγιζα ότι μετά από 14 χρόνια θα ζούσα όλα αυτά τα συναισθήματα.

4 χρόνια στο Μαραθώνα έως το 2014, 5 μετά στην Α.Ε.Κ. σαν Έφορος και από το 2019 ως Πρόεδρος του Τμήματος. Τίτλοι και Καρέκλες οι οποίοι ουδέποτε με ενδιέφεραν, 14 χρόνια ανιδιοτέλειας και εθελοντισμού, 14 χρόνια αγάπης για το Άθλημα και κυρίως 10 χρόνια όπου από Οπαδός της βρέθηκα να υπηρετώ κάτι πολύ μεγαλύτερο από τα γράμματα Α Ε Κ.

Έζησα και Ζήσαμε Πολλά. Σε ένα ζωντανό οργανισμό και κυρίως στο άθλημα της Πετόσφαιρας η εναλλαγή συναισθημάτων γίνεται σε δευτερόλεπτα. Κρατώ μόνο τα θετικά και οποιαδήποτε άλλα συναισθήματα τα αφήνω πίσω και τα λαμβάνω σαν ακόμα 1 μάθημα ζωής.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Σωματείου, το Δ.Σ. και το Προσωπικό, τα εκάστοτε Δ.Σ.του Τμήματος, τους Χορηγούς, τις εκάστοτε Τεχνικές Ομάδες, τις εκάστοτε Αθλήτριες, Γιατρούς, Φυσιοθεραπευτές, το Προσωπικό του ΚΙΤΙΟΝ, τον Κόσμο της Ομάδας και τους Ρομαντικούς που έδιναν πάντα βοήθεια στο Τμήμα.

Ευχαριστώ επίσης και σε όλες τις υπόλοιπες Ομάδες για τις θεωρώ ανέκαθεν και εκατέρωθεν εξαιρετικές σχέσεις όπως και την Κ.Ο.ΠΕ..

Παραμένω οπαδός της Α.Ε.Κ. μας όπως έκανα από τις 18/7/1994 κρατώντας χαμηλούς τόνους, χωρίς προσωπική προβολή, κέρδος ή όφελος και με ήσυχη τη συνείδηση μου ότι για 10 χρόνια έκαμα ότι μπορούσα με καθαρά χέρια για την ΑΕΚ. Λάθη εννοείται πως έκανα. Ήταν αναπόφευκτο. Τις επιπτώσεις τους τις δεχόμουν και τις δέχομαι.

Αποχωρώ γιατί το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και γιατί πνευματικά κρίνω ότι δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο.

Καλή συνέχεια σε όλους και ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ γι’ αυτό το απίστευτο ταξίδι των 14 χρόνων.