Κάλεσμα Guardians για Καρμιώτισσα!

Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ

Την Παρασκευή η ομάδα μας αγωνίζεται απέναντι στην Καρμιωτισσα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί από εκεί που μείναμε παίκτες και προπονητής με αυτό το απίστευτο πάθος που βλέπουμε τα τελευταία παιχνίδια δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο.

Δυστυχώς αντί να κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας και να οργανώνουμε την εκδρομή μας στη Πάφο είμαστε αναγκασμένοι να το παρακολουθήσουμε από την τηλεόραση γιατί τα γνωστά σαΐνια της ΚΟΠ και της Αστυνομίας αφού μας λένε πλέον ξεκάθαρα ότι δεν πέτυχε η κάρτα οπαδού και ότι δεν μπορούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους αποφάσισαν εν μια νυκτί να καταδικάσουν όλους τους οπαδούς ανεξαιρέτως, στερώντας απ τον αγνό οπαδό να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα του.

Την Παρασκευή λοιπόν ετοιμάζουμε ένα αξέχαστο ΣΚ-ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ στο οίκημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ στη καρδιά της Λάρνακας, στο σπίτι της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΙΤΙΟΝ με τραγούδια, ποτό και φαγητό φτιάχνοντας ατμόσφαιρα γηπέδου.

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ – GUARDIANS ανακοινώνει ότι το επόμενο διάστημα σε συνεργασία με το εστιατόριο του σωματείου μας έχει παραχωρηθεί η διπλανή αίθουσα του σωματείου ώστε να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες του κόσμου μας.

Περιμένουμε τον μεγάλο κόσμο της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΙΤΙΟΝ να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του συνδέσμου και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα που θα θυμίζει ΑΡΕΝΑ!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ!

Υ.Γ. Θα υπάρχουν επίσης όλα τα διαθέσιμα αυθεντικά προϊόντα “Guardians”.

ΑΕΚ Η ΣΚΑΛΑ ΕΝΩΜΕΝΗ!

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ… ΑΕΚ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΕΚ
Larnaka Guardians