Έγινε (ξανά)… η σφαγή της σφαγής

Σας είπαμε πως θα επιστρέψουμε με νέο άρθρο και θα σας ενημερώσουμε για όσα διαδραματίστηκαν χθες βράδυ στο Λευκόθεο και την αναμέτρηση της φουτσαλικής μας ομάδας κόντρα στην Ομόνοια

Για πολλοστή φορά η ομάδα μας, η οποία δικαιούταν την νίκη, βρέθηκε για άλλη μία φορά να ηττάται με την συμβολή άλλων παραγόντων και συγκεκριμένα της διαιτητικής ομάδας.

Για να μην τα πολυλογούμε μέσω της ανάρτησης του Team Manager της ομάδας μας, Δώρου Χατζηκλείτου, αναφέρονται από πρώτο χέρι οι αμφισβητούμενες φάσεις κόντρα στους «πρασίνους» της Λευκωσίας.

Αναλυτικά:

Κάποιοι λένε ότι η σιωπή είναι χρυσός.
Στην περίπτωση την δική μας όμως (ΑΕΚ ΦΟΥΤΣΑΛ) η σιωπή μεταφράζεται σε κάτι άλλο.

Το καλοκαίρι έγινε μια μεγάλη προσπάθεια να χτίσουμε μια ομάδα δυνατή για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. Μια ομάδα δυνατή τόσο σε έμψυχο υλικό όσο και σε επίπεδο διοίκησης.

Όλα αυτά τα καταφέραμε.

Λογαριαζαμε όμως χωρίς τον ξενοδόχο.

Σχεδόν κάθε βδομάδα είμαστε μάρτυρες μιας σφαγιαστικής διαιτησίας με ποικιλόμορφους τρόπους.

Με αποφάσεις που όχι μόνο σηκώνουν συζήτησης αλλά πολλών περισσοτέρων πραγμάτων.

Ψες το ποτήρι ξεχείλισε.

Θα αναφερθώ μόνο σε 3 φάσεις για να καταλάβετε τι ζούμε.

1) Αντεπίθεση της ομάδας μας με παίκτη να φεύγει μόνος του με τον τερματοφύλακα και να του γίνετε βίαιο τράβηγμα από πίσω στο κέντρο του γηπέδου. Ο διαιτητής σφυρίζει το φάουλ (ΕΦΚΑΛΛΕ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΩΣΕΙ) και στο ερώτημα μας γιατί δεν πήρε κίτρινη ο παίκτης της Ομόνοιας μας απαντά “έχει ήδη μια και δεν θα τον αποβάλω για έτσι φάουλ”

Δεν νομίζω να μην ξέρει τα βασικά που είναι τα ίδια σε όλα τα αθλήματα. Όταν δεν πας για την μπάλα και σταματάς με παρατεταμένο τράβηγμα παίκτη που φεύγει μόνος του με τον τερματοφυλακα είναι ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.

2) Πέναλτι για την ομάδα μας(ΠΆΛΙ ΕΦΚΑΛΛΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΩΣΕΙ)
Τους βάζει όλους στις θέσεις τους και πηγαίνει στην γωνιά. Μετά από 20 δευτερόλεπτα που όλοι περιμέναμε τον Lucas να εκτελέσει, εκτελεί και κάνει το 1-3 που ουσιαστικά μας έδινε την νίκη. Προς έκπληξη όλων ακόμα και των παικτών της Ομόνοιας ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΝΤΡΑ (βλέπε φώτο) σφυρίζει και φωνάζει επανάληψη γιατί δεν σφύρισα λέει.

Τελικά χάνεται το πέναλτι στην δεύτερη εκτέλεση.

3) Καθαρή παράβαση με το χέρι εντός περιοχής στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Το ΕΙΔΑΝ αλλά……..

Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ομόνοια στην Λάρνακα αντί να υπάρξουν 3 κόκκινες στο ημίχρονο για την Ομόνοια (επίθεση σε Φουτσαλιστή μας) δόθηκε κόκκινη στο παίκτη τον δικό μας για εξύβριση.

Ρώτησα τον διαιτητή γιατί έγινε αυτό και μου είπε ότι τον ΑΚΟΥΣΕ ο 4ος να βρίζει παράγοντα της Ομόνοιας. Βγήκα έξω και ρώτησα τους παράγοντες της Ομόνοιας αν τους έβρισε και προς τιμή τους μου είπαν ΟΧΙ.

Προς έκπληξη όλων μας την επομένη στο φύλλο αγώνα έγραφε ότι ύβρισε τους διαιτητές και δέχτηκε επιπλέον τιμωρία.

Κύριοι η πολλή καλοσύνη μας πλέον έχει στερέψει. Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας πάντα στα πλαίσια της διαφάνειας, της αξιοπρέπειας και της εντιμότητας που διακρίνει το σωματείο μας.

Αν κάποιοι δεν θέλουν να υπάρχει το Futsal στην Κύπρο βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο!!»

Κύριοι, μέχρι που θα πάει αυτή η κατάσταση;;; Κύριοι θέλουμε και ζητάμε τον ανάλογο σεβασμό για το καλό του αθλήματος… Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η καραμέλα;;;

Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να πάρουν επιτέλους μέτρα… Και αυτά να γίνουν σύντομαΈχουμε κουραστεί να ζούμε στο ίδιο έργο θεατές, στο θέατρο του παραλόγου… Η γλώσσα μας έχει βγάλει μαλλιά αλλά τίποτα δεν βλέπουμε να αλλάζει, ίσως το αντίθετο.