Κέβιν Χόφλαντ: Βράχος στην άμυνα και ψυχρός εκτελεστής στα φάουλ (Βίντεο)

Εν μέσω διακοπής ελέω Εθνικών ομάδων, το AEKSKALA γυρίζει τον χρόνο πίσω.

Ο Κέβιν Χόφλαντ ήρθε στην ομάδα μας  την περίοδο 2010-2011 για να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής. Ο ολλανδός αποτέλεσε βασικό γρανάζι στα πλάνα του Τον Κάνεν αφού κατέγραψε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα όλες ως βασικός και 2231 λεπτά.

Στην επόμενη και τελευταία σεζόν του στην ομάδα την περίοδο 2011-2012 κατέγραψε 11 συμμετοχές, πάλι όλες ως βασικός  και 972 λεπτά συμμετοχής.

Ποδοσφαιριστής με πολύ πάθος, δύναμη και ηγετικά χαρακτηριστικά, ξεχώριζε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε δεν ήταν τυχαία η επιλογή του ως αρχηγός της ομάδας.

Αυτό που δεν περίμενε κανένας από εμάς ήταν τον Κέβιν να αναλαμβάνει να εκτελεί  τα φάουλ που ήταν σε ευνοϊκή θέση από την αντίπαλη εστία. Οι εκτελέσεις του χαρακτηρίζονταν από πολύ δύναμη κάτι που δεν άφηνε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το AEKSKALA γυρίζει πίσω στην σεζόν 2010-2011 όπου ο Ολλανδός πέτυχε κάτι πολύ ξεχωριστό για κεντρικό αμυντικό. Σκόραρε σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια από εκτελέσεις φάουλ. Αρχικά με Ερμή, έπειτα με Ένωση και τέλος με Ανόρθωση.

Παρακάτω τα στιγμιότυπα με τα γκολ του:

ΑΕΚ-Ερμής 2-1( Στο 2:30 το γκολ)

Ένωση-ΑΕΚ 0-2 ( Στο 1:19 το γκολ)

ΑΕΚ-Ανόρθωση 3-0 ( Στο 2:20 το γκολ)