«Ήταν μονόδρομος η απόφαση για Όλτρα»

Ο εκπρόσωπος τύπου μας, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και αναφέρθηκε στο διαζύγιο με τον Όλτρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για την απομάκρυνση του Όλτρα: «Με την εικόνα που είχαμε, ήταν μονόδρομος η απόφαση. Η ευθύνη είναι πάντα συλλογική. Οι δυνατότητες μας δεν είναι αυτές που παρουσιάσαμε στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας βοηθάει στο ψυχολογικό κομμάτι, αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Πλέον δουλεύουμε για το νέο ντέρμπι, χωρίς να έχουμε πολλά περιθώρια θα πάμε για ένα και μοναδικό αποτέλεσμα».

-Για το νέο προπονητή: «Ο Τσάβι Ρόκα είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος σ’ αυτό το κομμάτι. Μεσολαβεί ένα διάστημα δύο βδομάδων μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, νομίζω εκεί θα περιμένουμε αλλά δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι. Περιμένουμε την απόφασή του».

-Για το ότι η ΑΕΚ μετράει μόνο ήττες στο νέο γήπεδο της Λεμεσού: «Τα αποτελέσματά μας στο νέο γήπεδο της Λεμεσού είναι κάκιστα. Δεν μετράνε οι παραδόσεις, θέλουμε να αποφύγουμε τα λάθη που μας έχουν στοιχίσει επανειλημμένα για να διεκδικήσουμε τη νίκη που τη χρειαζόμαστε πάρα πολύ».

-Τα αγωνιστικά: «Κάσας και Κατελάρης θα είναι εκτός. Ο Ντιούνκου συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, θα παίξει με τον Απόλλωνα και θα μείνει εκτός με την ΑΕΛ».