Έντονος ο Κωνσταντίνου: «Όποιος δεν μπορεί να αφήσει τη φανέλα και να πάει σπίτι του»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μας, Γιώργος Κωνσταντίνου, μίλησε στον SuperSportFM 104,0 και την εκπομπή «WeekendPre–Game» με τον Αντώνη Κατσαρό.

Αναλυτικά:

«Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Τι να σχολιάσω, από που να ξεκινήσω και πού να τελειώσω. Η ομάδα μπάζει από παντού. Είδαμε μια ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς πάθος και ψυχή, χωρίς δύναμη. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνη η ομάδα για αυτό το αποτέλεσμα. Μια ομάδα προβλέψιμη που δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους. Έχασε μόνο κάποιες καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Κουραστήκαμε να βλέπουμε αυτά τα πράγματα πλέον γι’ αυτό είμαι έντονος. Δεν γίνεται να παίζω τη μπάλα στο μισό δικό μου στις καθυστερήσεις όταν χρειάζομαι γκολ. Η ΑΕΖ αμυνόταν για να πάρει το αποτέλεσμα και αυτό έκανε. Και μπράβο της. Για όνομα του Θεού. Εχτές κανονικά ήταν ΑΕΖ-ΑΕΚ, αλλά τελικά ήταν ΑΕΚ-ΑΕΖ. Με 2500 κόσμο στο γήπεδο. Δεν καταφέρνουμε να βρούμε τις λύσεις», είπε.

Και συνέχισε: «Ο Ντελμίρο πήρε την ΑΕΖ πάνω του, ήταν ηγέτης. Στην ΑΕΚ δεν υπάρχει παίκτης που να πάρει την ομάδα πάνω του και να την παρασύρει. Δέχονται τη μοίρα τους μοιρολατρικά. Όποιος δεν μπορεί να ματώσει και να ιδρώσει την φανέλα, να την αφήσει και να πάει σπίτι του».