Να γιορτάσει την ανανέωση με τρίποντο – Οι σκέψεις του Όλτρα

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση για ανανέωση συμβολαίου με την ομάδα μας, ο Χοσέ Λουίς Όλτρα προετοιμάζει τους παίκτες ενόψει της σημερινής (22/9) αναμέτρησης με την ΑΕΖ.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 19:00, θα γίνει στο «Αμμόχωστος» και ο κόσμος μας αναμένεται να δώσει βροντερό. Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση εντάσσεται στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.

Πάμε τώρα και στο πιθανό πλάνο του Όλτρα, αφού η λογική λέει πως θα παρατάξει την ΑΕΚ μας με ένα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Πίριτς, δεξιά ο Σάντσεθ, αριστερά ο Γκαρσία και στα στόπερ οι Μιλίσεβιτς-Ρομπέρζ. Θέση διεκδικεί και ο Τόμοβιτς.

Στην μεσαία γραμμή ο σίγουρος είναι ο Πονς, μοιρασμένες οι πιθανότητες ανάμεσα σε Λέδες και Καπτούμ για τη δεύτερη θέση. Λίγο πιο μπροστά θα κινείται ο Ντίμερς, δεξιά ο Φαράζ, αριστερά ο Σάντος και στην κορυφή ο Σολ.

Σίγουρα θέση μπορεί να πει κανείς ότι διεκδικούν και οι Γκάμα-Τρισκόφσκι (αντί των Σάντος-Ντίμερς σε σχέση με όσα γράψαμε πιο πάνω), ωστόσο κανείς δεν μπορεί να κάνει ασφαλή εκτίμηση για την 11άδα.

Αυτά είναι απλά προβλέψεις και ευχόμαστε όποιοι και να παίξουν να μπορέσουν να φέρουν στο τέλος το τρίποντο για την ομάδα μας.