Μια οικογένεια έργο Καραπατάκη!

Η ομάδα μας είναι μια οικογένεια και αυτό επιβεβαιώνεται κάθε φορά. Το λένε όλοι όσοι ζουν το κιτρινοπράσινο οικοδόμημα από μέσα.

Τρανή απόδειξη οι δηλώσεις Όλτρα ενόψει ΑΕΛ. Ο ίδιος μετά από ερώτηση εξήγησε πως τον υποδέχθηκε η ομάδα και πως άπαντες τον κάνουν να νιώθει σαν το σπίτι του.

Ας μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα άνθρωπο που πρώτη φορά βγαίνει εκτός Ισπανίας και μένει μόνος του. Αυτό το έργο είναι έργο Καραπατάκη. Η οργάνωση του Προέδρου και ο τρόπος λειτουργίας μας, έχει κατατάξει την ΑΕΚ στην κορυφή επαγγελματισμού στην Κύπρο.

Οι δηλώσεις του Όλτρα:

“Πήρα τη σωστή απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ, να έχω επιτυχίες με την ομάδα και Κύπρο και Ευρώπη. Είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα, μου αρέσει πολύ η Κύπρος, η Λάρνακα και μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ. Θέλω όμως περισσότερα με την ομάδα, να παρουσιαστούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί, να φτάσουμε στην κορυφή! Έφυγα από τη ζώνη ασφαλείας μου, δεν ήξερα καθόλου αγγλικά αν και έχω βελτιωθεί. Ήρθα μόνος ουσιαστικά αλλά είναι όλοι δίπλα μου! Η δουλειά μου είναι να παίρνω πράγματα με την ομάδα, για το αν είναι η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει θα το δούμε στους επόμενους αγώνες”.