Όλτρα: «Απίστευτη δουλειά. Μας άξιζε ο βαθμός, αλλά…»

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν από τον προπονητή μας, Χοσέ Λουίς Όλτρα, μετά το ισόπαλο 1-1 με την Ρεν στην Γαλλία.

Αναλυτικά:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμφάνιση και την απίστευτη δουλειά που έκαναν οι παίκτες μου. Δείξαμε πόσο οργανωμένη ομάδα είμαστε. 

Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και έναν πολύ καλό προπονητή, βρεθήκαμε άδικα πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος. Η εικόνα μας ήταν πολύ καλή. Και στο πρώτο μέρος ήμασταν γενναίοι, πήραμε ρίσκα, δεν ήμασταν μόνο στο αμυντικό μας τρίτο.

Ένας βαθμός μετά από πάρα που καλή εικόνα. Φέραμε ισοπαλία με την 3η ομάδα στην Γαλλία και αυτό λέει πολλά. Μας άξιζε ο βαθμός, αλλά ήμασταν κοντά και στη νίκη.

Σήμερα ήταν πάρα πολύ σημαντικό για μένα. Παίζαμε για το γόητρο, το πρεστίζ, το οικονομικό, την ομάδα και τον κόσμο. Είμαι χαρούμενος γιατί η προσπάθεια που είχαμε, είχε και αποτέλεσμα. Με την Ρεν σε δύο παιχνίδια αξίζαμε την ισοπαλία, την περασμένη αγωνιστική έπρεπε να κερδίσουμε την Ντιναμό”.

Για το αν είναι δύσκολη η προσαρμογή και η… προσγείωση στο πρωτάθλημα, που περιμένει ο Ακρίτας: “Είναι αρκετά δύσκολο, αν δεν παίξουμε στο μάξιμουμ, θα είναι αδύνατο να κερδίσουμε, ο Ακρίτας άξιζε περισσότερα, δεν θα έπρεπε να είναι στην τελευταία θέση. Για εμάς είναι πιο σημαντικό αγωνιστικά το παιχνίδι που ακολουθεί στο πρωτάθλημα. Στα τελευταία παιχνίδια, μετά τα Ευρωπαϊκά δείξαμε ότι μπορούμε να επιστρέφουμε”.