«Μπορούμε να σταθούμε σε αφιλόξενες έδρες»

Ο Μάριος Πολυβίου, πρώην Αντιπρόεδρος της ΑΕΚ μας, ήταν καλεσμένος δτην εκπομπή της Digital TV, «Στην Κερκίδα».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ΑΕΚ – Ανόρθωση: «Σίγουρα το σκορ δεν αντικατοπτρίζει το τι είδαμε στον αγωνιστικό χώρο, είχε αποτελεσματικότητα η ΑΕΚ και την τύχη με το μέρος της … είχε μια πολύ καλή εμφάνιση, πάμε στον επόμενο αγώνα στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρ».

Η ποιότητα της ΑΕΚ: «Το ζητούμενο είναι να βελτιωνόμαστε πάντα … η ΑΕΚ έδειξε πως την τελευταία δεκαετία βελτιώνεται όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και σε άλλα κομμάτια που συναποτελούν μια υγιής ομάδα». 

Τα συνεχόμενα παιχνίδια της ΑΕΚ τον Οκτώβριο:«Όσον αφορά το παιχνίδι με τη Ρεν, χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο που μας άφησε πικρή γεύση, πήραμε το διπλό κόντρα σε μι πολύ καλή ομάδα τη Ντιναμό, η ΑΕΚ δικαιούται την πρόκριση. Έδειξε πως μπορεί να χτυπήσει μεγάλους αντιπάλους. Δείξαμε πως μπορούμε να σταθούμε σε «αφιλόξενες» έδρες. Πάμε με τον ίδιο ρυθμό στην Πόλη».

Για την Ευρώπη: «Έχουμε αξιόλογα αποτελέσματα, αν εξαιρέσουμε τον αποκλεισμό με τα πέναλτι … έχουμε δείξει πλουραλισμό στην επίθεση, μπορεί να πάρει την πρόκριση είτε Conference League είτε και για τη δεύτερη θέση στον όμιλο».